Blue Point Yachting: 7 σκάφη που θα εντυπωσιάσουν στο Limassol Boat Show

Με εφτά συνολικά σκάφη συμμετέχει στο Limassol Boat Show η εταιρεία Blue Point Yachting.
 
Μιλώντας στο InBusinessNews, o Managing Director της εταιρείας, Μάριος Ιορδάνου, αναφέρεται αναλυτικά στα χαρακτηριστικά των σκαφών, αποκαλύπτει ποιο θα κλέψει την παράσταση ενώ εξηγεί τη σημασία της δημιουργίας μαρίνων στην ανάπτυξη του yachting και στην προσέλκυση ολοένα και περισσότερων πελατών.
 
Διαβάστε ακόμα: Λευκωσία: Οι κατοικίες που βγαίνουν στο σφυρί τον Μάϊο
 
Δώστε μας κάποια χαρακτηριστικά της εταιρεία σας. Ποιες μάρκες αντιπροσωπεύετε;
Η Blue Point Yachting ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στις πωλήσεις, συντήρηση και επιδιόρθωση σκαφών, mega yachts, βαρκών και ιστιοπλοϊκών, προσφέροντας 24ωρη εξυπηρέτηση. Είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των Azimut│Benetti Yachts, Sea Ray Boats, Nautors Swan  και Elan Sailing στην Κύπρο και στον Λίβανο. Επίσης, στην Κύπρο είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των Kohler Generators, Seakeeper Stabilizers καθώς και εξουσιοδοτημένο κέντρο επιδιόρθωσής για τα θαλάσσια παιχνίδια Seabob στην Κύπρο και στον Λίβανο. Διαθέτει τα κεντρικά γραφεία της στην Λάρνακα και διατηρεί γραφεία στην Μαρίνα Λεμεσού, στην Βηρυτό  και σύντομα στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Η ομάδα των πωλητών της επισκέπτεται εκθέσεις και σεμινάρια ανά τον κόσμο προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και εξοπλισμό. Συμμετέχει στις εκθέσεις που γίνονται στην Κύπρο και στον Λίβανο. Η εταιρεία σήμερα κατέχει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς μετά από 12 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς εξέλιξης.
 
Διαβάστε ακόμα: Η Λεμεσός στους top 100 ποιοτικούς προορισμούς
 
Τι να περιμένουμε από την παρουσία σας στο Limassol Boat Show; Τι είδους και ποια σκάφη θα εκθέσετε; Ποια εξ αυτών θα τεθούν στο επίκεντρο της παρουσίασης;

Είμασταν από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που στήριξαν τον θεσμό του Limassol Boat Show και πιστεύουμε σ αυτόν, λαμβάνοντας μέρος κάθε χρόνο και πιο δυναμικά, με περίπτερα από όλες σχεδόν τις αντιπροσωπείες μας. Φέτος θα έχουμε εφτά καινούργια μοντέλα σκαφών από την Azimut│Benetti Yachts, τα ολοκαίνουργια Azimut Grande 27Metri & 25Mentri, το S6 που κάνει πρεμιέρα, τα Fly 66, 60, 55 και το Atlantis 51. Από την Sea Ray θα εκθέσουμε πέντε βάρκες, μία από τις οποίες είναι η 320 Sundancer, η οποία θα κλέψει την παράσταση. Επίσης θα έχουμε και την Elan με το Impression, 45 ένα από τα καλύτερα ιστιοπλοϊκά στην κατηγορία του. 
 
 

 
Πόσο βοηθούν η δημιουργία μαρίνων αλλά και το Limassol Boat Show στο να ενθαρρυνθούν οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι που ζουν στην Κύπρο να αγοράσουν σκάφος/βάρκα και να ασχοληθούν με τη θάλασσα;
Η δημιουργία μαρίνων και η ανάπτυξη των υφιστάμενων που έχουμε παίζει σημαντικό ρόλο για το νησί μας, λόγω του ότι είμαστε τουριστικός προορισμός αλλά και πολλοί ντόπιοι και ξένοι πελάτες προτιμούν τον ελλιμενισμό των σκαφών τους στην Κύπρο δίνοντας τους όχι μία ή δύο επιλογές από μαρίνες αλλά και περισσότερες. Τα τελευταία χρόνια είμαστε πολύ χαρούμενοι να έχουμε σκάφη μεγέθους μέχρι και 100 μέτρων στο νησί μας, καθώς κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τα είχαμε. Είναι πολύ σημαντικό για τον τομέα μας αλλά και για το νησί μας να λειτουργούν σωστά με επαγγελματισμό, δίνοντας την θετική ανταπόκριση στον πελάτη.
Το Limassol Boat Show έπαιξε και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερο και κύριος προορισμός για τους φίλους του yachting, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους επισκέπτες από τις γειτονικές και άλλες χώρες. Ελπίζουμε στην συνέχιση του.

 


Ποιες βασικές συμβουλές θα δίνατε σε έναν «πρωτάρη» που θέλει να αγοράσει την πρώτη του βάρκα η γιοτ;
Ν’ αγοράζει από τους επαγγελματίες στον τομέα, οι οποίοι θα μπορούν να του προσφέρουν και υποστήριξη μετά την αγορά. Επίσης, να αποφεύγουν τα πολύ παλιά σκάφη.

 

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου