Η Λεμεσός στους top 100 ποιοτικούς προορισμούς

InBusinessNews  25/04/2019 07:24
Η Λεμεσός στους top 100 ποιοτικούς προορισμούς

Η Λεμεσός στους top 100 ποιοτικούς προορισμούς

InBusinessNews  25/04/2019 07:24

Ακόμα μία σημαντική διάκριση έρχεται για τη Λεμεσό, η οποία κατατάσσεται ανάμεσα στους 100 κορυφαίους προορισμούς με ποιοτική διαβίωση σε ολόκληρο τον κόσμο.

RELATED ARTICLES


Σύμφωνα με τη διεθνή έκθεση Quality of Living Ranking της Mercer, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής συμβουλών σε ανθρώπινο δυναμικό στον κόσμο, η Λεμεσός καταλαμβάνει την 86η θέση ανάμεσα σε συνολικά 231 πόλεις.

Διαβάστε ακόμα: Blue Point Yachting: 7 σκάφη που θα εντυπωσιάσουν στο Limassol Boat Show

Οι παράγοντες
Οι παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν την κατάταξη των προορισμών όσον αφορά την ποιότητα ζωής είναι μεταξύ άλλων οι: αναψυχή, δημόσιες υπηρεσίες και μεταφορές, κοινωνικοπολιτιστικό περιβάλλον, σχολείο και εκπαίδευση, ιατρικές και υγειονομικές υπηρεσίες, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον, φυσικό περιβάλλον, διαθεσιμότητα καταναλωτικών αγαθών, κατοικία και οικονομικό περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα: Λευκωσία: Οι κατοικίες που βγαίνουν στο σφυρί τον Μάϊο

Πρώτη η Βιέννη
Σε παγκόσμιο επίπεδο, κορυφαίος προορισμός με ποιότητα διαβίωσης, ακολουθούμενη στενά από τη Ζυρίχη. 

Πιο ασφαλές το Λουξεμβούργο
Φέτος, η Mercer ενσωμάτωσε ξεχωριστή κατάταξη για την προσωπική ασφάλεια, στην οποία η Δυτική Ευρώπη κυριαρχεί στην κατάταξη, με το Λουξεμβούργο να κυριαρχεί ως η ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο.

Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας καταλαμβάνουν προορισμοί όπως το Βανκούβερ (Καναδάς), το Μόναχο (Γερμανία), το Όκλαντ (Νέα Ζηλανδία), το Ντίσελντορφ (Γερμανία), η Φρανκφούρτη (Γερμανία), η Κοπεγχάγη (Δανία), η Γενεύη (Ελβετία) και η Βασιλεία (Ελβετία).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Λεμεσός αφήνει πίσω της προορισμούς όπως Ταλίν, Αθήνα, Σανγκάη Τελ Αβίβ, Κωνσταντινούπολη και Μόσχα.

Τελευταία στην κατάταξη όσον αφορά την ποιοτική διαβίωση είναι η Βαγδάτη του Ιράκ.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας