Limassol Boat Show: Επιστρέφει με περισσότερους από 120 εκθέτες

Με στόχο την εδραίωση της Κύπρου ως ένα εμπορικό και ναυτικό σταυροδρόμι τριών Ηπείρων, πραγματοποιείται και φέτος στις 9 – 12 Μαΐου το Limassol Boat Show, η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών στην Κύπρο και την περιοχή της  Ανατολικής Μεσογείου.
Σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, ο διοργανωτής του Boat Show, Άριστος Αριστείδου αναφέρεται στη σημασία και στις προοπτικές που έχει για την Κύπρο ο τομέας του yachting. Παράλληλα, μιλά για τους 120 και πλέον συμμετέχοντες στην έκθεση, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μηχανοκίνητα και ιστιοφόρα σκάφη, είδη για θαλάσσια αθλήματα κ.α.
 
Wagamama: Παν-ασιατική εμπειρία στο ανανεωμένο Mall of Cyprus (φωτογραφίες)
 
Πόσο σημαντική είναι για την Κύπρο η διοργάνωση του Limassol Boat Show; Μπορεί η χώρα μας να αναπτυχθεί περαιτέρω στον τομέα του yachting;
Το Limassol Boat Show έχει καταστεί ένας πολύ σημαντικός σταθμός για τη χώρα μας καθώς την κατατάσσει ανάμεσα στα σημαντικά Ναυτικά Σαλόνια της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτό οδηγεί αρκετούς εκθέτες αλλά και επισκέπτες να μεταβούν στο νησί μας και να γνωρίσουν από κοντά την ανάπτυξη της χώρας μας στον ναυτικό τουρισμό αλλά και να προσθέσουν την Κύπρο ανάμεσα στους εμπορικούς ή ψυχαγωγικούς τους σταθμούς. Με την δημιουργία και των άλλων μαρίνων η δυναμική αυτή θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και αναμένεται ανάλογη ανάπτυξη σε αρκετούς άλλους άμεσους ή έμμεσους συνδεδεμένους τομείς όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία και το εμπόριο.     
 
APS: Πωλήσεις μεγάλων ακινήτων €16,1 εκατ τον Μάρτιο

Φέτος η διοργάνωση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ποιοι οι στόχοι της;
Στόχος της διοργάνωσης είναι η προσέλκυση ενδιαφέροντος ακόμη περισσότερων διεθνών επιχειρήσεων αλλά και επισκεπτών στη χώρα μας και η εδραίωση του Ναυτικού Σαλονιού ως ένα εμπορικό αλλά και ναυτικό σταυροδρόμι τριών Ηπείρων. 
 
Συνολικά πόσοι θα είναι οι συμμετέχοντες και ποιες οι κατηγορίες σκαφών που θα συμμετέχουν;      
Συνολικά θα υπάρχουν περισσότεροι από 120 συμμετέχοντες από μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ερασιτεχνικής αλιείας, της κατάδυσης και των θαλασσίων αθλημάτων αλλά και εταιρείες εισαγωγείς σκαφών αναψυχής από τέσσερα μέτρα μέχρι σαράντα μέτρα αλλά και πολλές υπηρεσίες.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Ποιες οι βασικές και μεγάλες αντιπροσωπίες, οι οποίες θα συμμετέχουν με περίπτερα; Με ποιες εταιρείες θα αρχίζει η έκθεση;
Στο Limassol Boat show συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι των πιο γνωστών εταιριών στο τομέα του boating-yachting-diving-fishing ενώ η έκθεση χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ θα μπορεί κάποιος να βρει επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ψυχαγωγική αλιεία, την ελεύθερη κατάδυση και ηλεκτρονικά σκαφών, στην περιοχή 5 θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα ενώ στην υπόλοιπη έκθεση μπορεί κάποιος να δει τα πάντα γύρω από μηχανοκίνητα και ιστιοφόρα σκάφη.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας