St Raphael Resort: Επιστρέφει πιο ανανεωμένο τον Απρίλιο

Έπειτα από τριετές πρόγραμμα πλήρους ανακαίνισης, από το 2016 μέχρι το 2019, το St Raphael Resort ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες του την 1η Απριλίου, προσφέροντάς τους μία καινούργια εμπειρία υψηλής ποιότητας.

Πολυτέλεια και άνεση
Όπως ανέφερε στο InBusinessNews η Farah Shammas, managing director του St Raphael Resort & Marina, τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και οι σουίτες, συνδυάζουν μια μοναδική ισορροπία πολυτέλειας και άνεσης, δίνοντας στον σύγχρονο ταξιδιώτη την αίσθηση του «να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου παρόλο που είσαι μακριά από αυτό».
 

 

 

Αναβάθμιση και ανακατασκευή των εστιατορίων
Πρόσθεσε ακόμα ότι τα εστιατόρια έχουν όχι μόνο αναβαθμιστεί, αλλά και ανακατασκευαστεί, προσφέροντας στους επισκέπτες μία ξεχωριστή εμπειρία δείπνου, χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν την άνεση του Resort.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα γίνει το ριζικό lifting στο Τρόοδος

 

Νόστιμο street food στο εστιατόριο της πισίνας, με την ονομάσία Splash, αγνό, γνήσιο και υγιεινό vegan φαγητό (με επιλογές σε ψάρια και θαλασσινά) στο Seashells Healthy Living Beach Restaurant και παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα στο Alakati al fresco Restaurant, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα: Λιγότερη ρύπανση από τα αυτοκίνητα θέλουν οι πολίτες

Επεκτάθηκε το Captain's Bar and Terrace
«Την ίδια ώρα, το Captain's Bar and Terrace, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα, σε συνδυασμό με υπέροχα κοκτέιλ και εξαιρετική ζωντανή ψυχαγωγία, επεκτάθηκε με ένα μεγαλύτερο εσωτερικό μπαρ και χώρο που περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο στυλ και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα», τονίζει η κ. Shammas.

Έμφαση επίσης έχει δοθεί στις δεξιότητες (soft skills) του St Raphael Resort, διασφαλίζοντας την προσεκτική και ταυτόχρονα φιλική εξυπηρέτηση του κοινού, σε ένα χαλαρό περιβάλλον σε συνδυασμό με τη φιλοξενία και τον επαγγελματισμό.

Διαβάστε ακόμα: Κεφάλαια που ενισχύουν την στρατηγική της Ελληνικής


 

 

Το πρώτο ECO γυμναστήριο
Παράλληλα, όπως επεσήμανε η managing director του St Raphael Resort & Marina, βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ομάδα ψυχαγωγίας και κινουμένων σχεδίων του ξενοδοχείου, με δημιουργικές δραστηριότητες, live παραστάσεις, εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά, καθώς και δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό και τη διασκέδαση.

«Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι το St Raphael Resort, προσφέρει το πρώτο στην Κύπρο ECO - γυμναστήριο με εξοπλισμό καρδιοπαραγωγής που μετατρέπει τις θερμίδες σε κιλοβατώρες», αναφέρει εξάλλου η κ. Shammas.

Το πλήρως ανακαινισμένο γυμναστήριο προσφέρει τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό SportsArt, κατάλληλο για την τακτική εβδομαδιαία άσκηση των επισκεπτών ή για εξειδικευμένες επαγγελματικές προπονήσεις.
 


 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024