Πέντε οι μνηστήρες για Ηilton Cyprus

InBusinessNews  01/12/2018 07:51
Πέντε οι μνηστήρες για Ηilton Cyprus

Πέντε οι μνηστήρες για Ηilton Cyprus

InBusinessNews  01/12/2018 07:51
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία πώλησης του Hilton Cyprus στο πλαίσιο του διαγωνισμού πώλησης που διενεργεί η PwC Ελλάδος με εντολή της ιδιοκτήτριας Marfin Investment Group (MIG). Η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών έχει παραταθεί για μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το ενδιαφέρον περιορίζεται σε πέντε και μόνο μνηστήρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους είναι επενδυτικά ταμεία, ξένοι επενδυτές και Κύπριοι ξενοδόχοι.

RELATED ARTICLESΑξίζει να σημειωθεί πως στόχος της MIG είναι να αναδειχθεί και να υπογραφεί η συμφωνία πώλησης με τον προτιμητέο επενδυτή έως το τέλος του 2018, ή το αργότερο τον Ιανουάριο του 2019.

Διαβάστε ακόμα: Ξενοδόχοι: Το «outsourcing» δεν αφορά τις συντεχνίες

Διαβάστε ακόμα: Σπορ που αγαπώ και ακριβοπληρώνω

Υπενθυμίζεται πως προς πώληση είναι το 96,82% της εταιρείας Cyprus Tourism Development Company που έχει στην κατοχή της το «Hilton». Στη Cyprus Tourism Development Company συμμετέχουν η MIG με 75%, ο όμιλος Louis με 22% και με 3% άλλοι επενδυτές. Όπως προαναφέρθηκε, το «Hilton» είναι το μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λευκωσία, αριθμεί περίπου 300 κλίνες και έχει τη δυνατότητα στις αίθουσές του να φιλοξενεί μεγάλα συνέδρια που ενισχύουν τα έσοδά του.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας