Powered by

Ριζικό lifting €5,9 εκατ. στο πρώην Holiday Inn

Εργασίες ριζικής ανακαίνισης και πλήρους αποκατάστασης της τάξης των €5,9 εκατ αναμένεται να διενεργήσει στο  πρώην Holiday Inn στη Λευκωσία η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. 
 
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ εξαγόρασε τον περασμένο Ιούνιο το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, έναντι €11,2 εκ, με τη συνολική επομένως επένδυση να ανέρχεται στα €17,1 εκατ.

Διαβάστε ακόμα: Άντληση €1 δισ. με το βλέμμα στο επιτόκιο

Όπως αναφέρεται στα εξαμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd στην Κύπρο, η οποία κατέχει ένα υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 13 χιλ. τ.μ. στη Λευκωσία. Το τίμημα ανήλθε σε €11.200 (λαμβανομένων υπ’ όψιν υποχρεώσεων και απαιτήσεων της Lasmane Properties), εκ των οποίων ποσό €7.560 καταβλήθηκε σε μετρητά ενώ ποσό €3.640 αναγνωρίστηκε ως υποχρέωση. Η αξία κτήσης του ακινήτου ανέρχονταν σε €11.200.
 
Όπως προστίθεται, η Lasmane Properties θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των €5.900 (συνολικό ύψος επένδυσης €17.100).

Διαβάστε ακόμα: CIFA: Το fund industry εμπλουτίζει την Κύπρο ως χρηματοοικονομικό κέντρο

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο έχει ήδη ενοικιαστεί σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος θα το επαναλειτουργήσει υπό την ονομασία Wyndham, εντός του 2019. Η Wyndham Hotel είναι η μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη ξενοδοχειακή επιχείρηση στον κόσμο, που περιλαμβάνει περίπου 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 600.000 δωμάτια σε 66 χώρες κάτω από δεκαπέντε μάρκες ξενοδοχείων.

Η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων και θέρετρων που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει παρουσία, μεταξύ άλλων, στον Καναδά, το Μεξικό, την Κολομβία, τον Ισημερινό, την Τουρκία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Καραϊβική και το νησί Margarita στη Βενεζουέλα.
 

Δειτε Επισης

Ευριπίδης Λοϊζίδης: Ξενίζει τους ξενοδόχους της Πάφου η απόφαση για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Έκπληξη και απογοήτευση
fuTOURiSME: 12 καινοτόμα έργα που μεταμορφώνουν τον κυπριακό τουρισμό με χρηματοδότηση €30.000
Chateau Punin: Κυπριακό κάστρο, μεταμορφώνεται στο πρώτο Château οινοποιείο στην Κύπρο
Wizz Air: Birthday promo week με πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις κάτω από €20,99
Οι προβλέψεις της Deloitte για τις τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας έως το 2040
WTTC: Οι ΗΠΑ θα χάσουν $12,5 δις από τον τουρισμό το 2025 λόγω μεταναστευτικής πολιτικής Τραμπ
«Θα εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ευρώπη από την Κύπρο»-H Thomas Cook India και επίσημα στο νησί μας (pics)
Κ. Κουμής: Επενδύουμε στο μέλλον του τουριστικού τομέα, έρχονται σχέδια κινήτρων
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Salamis Tours μετά την εξαγορά από την E.V.H. Investments Limited
Έσοδα ρεκόρ και ισχυρά κέρδη για Emirates το οικονομικό έτος 2024-2025