Powered by

Ριζικό lifting €5,9 εκατ. στο πρώην Holiday Inn

Εργασίες ριζικής ανακαίνισης και πλήρους αποκατάστασης της τάξης των €5,9 εκατ αναμένεται να διενεργήσει στο  πρώην Holiday Inn στη Λευκωσία η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. 
 
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ εξαγόρασε τον περασμένο Ιούνιο το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, έναντι €11,2 εκ, με τη συνολική επομένως επένδυση να ανέρχεται στα €17,1 εκατ.

Διαβάστε ακόμα: Άντληση €1 δισ. με το βλέμμα στο επιτόκιο

Όπως αναφέρεται στα εξαμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd στην Κύπρο, η οποία κατέχει ένα υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 13 χιλ. τ.μ. στη Λευκωσία. Το τίμημα ανήλθε σε €11.200 (λαμβανομένων υπ’ όψιν υποχρεώσεων και απαιτήσεων της Lasmane Properties), εκ των οποίων ποσό €7.560 καταβλήθηκε σε μετρητά ενώ ποσό €3.640 αναγνωρίστηκε ως υποχρέωση. Η αξία κτήσης του ακινήτου ανέρχονταν σε €11.200.
 
Όπως προστίθεται, η Lasmane Properties θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των €5.900 (συνολικό ύψος επένδυσης €17.100).

Διαβάστε ακόμα: CIFA: Το fund industry εμπλουτίζει την Κύπρο ως χρηματοοικονομικό κέντρο

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο έχει ήδη ενοικιαστεί σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος θα το επαναλειτουργήσει υπό την ονομασία Wyndham, εντός του 2019. Η Wyndham Hotel είναι η μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη ξενοδοχειακή επιχείρηση στον κόσμο, που περιλαμβάνει περίπου 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 600.000 δωμάτια σε 66 χώρες κάτω από δεκαπέντε μάρκες ξενοδοχείων.

Η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων και θέρετρων που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει παρουσία, μεταξύ άλλων, στον Καναδά, το Μεξικό, την Κολομβία, τον Ισημερινό, την Τουρκία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Καραϊβική και το νησί Margarita στη Βενεζουέλα.
 

Δειτε Επισης

Επαφές Κώστα Κουμή με αεροπορικές και τουριστικούς φορείς στο Ντουμπάι
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project