Στους κορυφαίους επενδυτικούς προορισμούς της Ευρώπης η Αγία Νάπα

Ανάμεσα στους κορυφαίους επενδυτικούς προορισμούς της Ευρώπης, αναδείχθηκε η Αγία Νάπα, λαμβάνοντας το σχετικό πιστοποιητικό από το “Europe Business Assembly” στην Οξφόρδη της Βρετανίας.  

«Ακόμα μία διεθνή διάκριση πέτυχε η Αγία Νάπα, που εντάσσεται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους επενδυτικούς προορισμούς της Ευρώπης ως ‘Prime City Destination for Investment and Innovation’», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας. 

Αυτό επισφραγίστηκε κατά την τελετή ένταξης της Αγίας Νάπας στο πρόγραμμα “The Prime Business Destinations” του “Europe Business Assembly” που έγινε στην έδρα του Οργανισμού, στην Οξφόρδη.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «στο πρόγραμμα εντάσσονται περιοχές που επιδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για προσέλκυση επενδύσεων και που αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Το πρόγραμμα λειτουργεί ταυτόχρονα και ως εργαλείο για την προσέλκυση νέων επενδυτών, που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε περιοχές που χαρακτηρίζονται για την προαγωγή της καινοτομίας και της ανάπτυξης».

Αναφέρεται επίσης ότι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος κατά την τελετή απόδοσης της πιστοποίησης «εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη σημερινή τελετή, διότι αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα, μπορούμε να πετύχουμε πολλά». Η πιστοποίηση που λαμβάνει σήμερα η Αγία Νάπα, ως ένας κορυφαίος επενδυτικός προορισμός, είναι αποτέλεσμα συστηματικής και διαρκούς προσπάθειας, είπε σχετικά ο κ. Καρούσος.
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η συγκεκριμένη διάκριση θα αποτελέσει την αφετηρία για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου» και είπε πως «προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε διαρκώς, διαμορφώνοντας όλες τις προϋποθέσεις που θα καταστίσουν την Αγία Νάπα έναν κορυφαίο προορισμό, που θα συνδυάζει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό».

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ