Εταιρείες κολοσσοί στο Cruise Executive Summit

Στελέχη από παγκόσμιες εταιρείες –κολοσσούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας θα βρεθούν στην Κύπρο στα τέλη Απριλίου, προσκεκλημένοι της DP World, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Cruise Executive Summit. Βασικός στόχος της εκδήλωσης, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο InBusinessNews, o Charles Meaby, Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol είναι η προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας, αλλά και η ευρύτερη προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού.

Διαβάστε ακόμα: Οι  Top 10 διαφημιζόμενοι σε Ράδιο και Press
 
Στο πλαίσιο της τριήμερης αυτής διοργάνωσης, η Κύπρος θα υποδεχθεί ηγετικά στελέχη του κλάδου της κρουαζιέρας, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως κύριου τουριστικού προορισμού και ενισχύοντας την προοπτική να καταστήσουμε τη χώρα ως λιμένα Βάσης (Home port) για τις κρουαζιέρες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των εταιρειών για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, η οποία διαθέτει σημαντικά και παγκοσμίου εμβέλειας μνημεία, είναι μεγάλο. Επομένως, η DP World γνωρίζει πως πρέπει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έχει ενώπιον της.
  
Το InBusinessNews, παρουσιάζει τις εταιρείες κολοσσούς, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο Cruise Executive Summit.
 
Holland America Line
Με 140 χρόνια εμπειρίας, η Holland America Line ηγείται στην κατηγορία premium της βιομηχανίας κρουαζιερόπλοιων. Με 15 πλοία στο στόλο της, η εταιρεία διενεργεί περισσότερες από 500 κρουαζιέρες σε 350 λιμάνια, σε περισσότερες από 100 χώρες και στις επτά Ηπείρους. Στη διάρκεια της μακράς ιστορίας της, η εταιρεία έχει μεταφέρει περισσότερους από 11 εκατομμύρια επιβάτες από την Ευρώπη στον Νέο Κόσμο και σε προορισμούς διακοπών σε όλη της υφήλιο.
 
Fred Olsen
Η Olsen Cruise Lines Limited είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία τεσσάρων κρουαζιεροπλοίων, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα πλοία της προσφέρουν διάφορες κρουαζιέρες, από πολυήμερες εκδρομές σε όλο τον κόσμο μέχρι εκδρομές στη Σκανδιναβία, τη Μεσόγειο και τις Κανάριες Νήσους. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991.
  
Silversea
Ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πολυτελών κρουαζιέρων, με έδρα το Μονακό. Τα πολυτελή πλοία της ταξιδεύουν σε περισσότερους από 900 προορισμούς και στις επτά ηπείρους.
 
Crystal Cruises
Η Crystal Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες πολυτελείας. Προσφέρει διάφορα δρομολόγια στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Αμερική, το Κανάλι του Παναμά, τη Μεξικάνικη Ριβιέρα, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική, τον Ειρηνικό Ωκεανό, την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Βαλτική. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Από τις 15 Μαΐου 2015, η Crystal Cruises, Inc. λειτουργεί ως θυγατρική της Genting Hong Kong Limited.
 
Access Cruise
Εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, πωλήσεων και marketing, η οποία ειδικεύεται στη βιομηχανία κρουαζιέρας. Ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε η λίστα πελατών της αυξήθηκε σημαντικά, λόγω και των αποτελεσμάτων και της ικανότητάς της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βιομηχανίας.
 
Azamara
Η εταιρεία πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Βαλτική και η Σκανδιναβία, τα βρετανικά νησιά, η Δυτική Ευρώπη, η Γαλλική και η Ιταλική Ριβιέρα, τα ελληνικά νησιά, η Κροατία, οι Άγιοι Τόποι και ο Εύξεινος Πόντος.

Ταξίδια, αν και σε μικρότερη συχνότητα, πραγματοποιεί σε Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αμερική και νησιά των δυτικών Ινδιών. Ιδρύθηκε το 2007 και έχει έδρα το Μαϊάμι. Είναι θυγατρική της Celebrity Cruise.
 
Norwegian/PCH
Η Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, η οποία έχει συσταθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2011, αποτελεί παγκόσμια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κρουαζιέρας. Διαθέτει 25 πλοία, με τα οποία πραγματοποιεί δρομολόγια σε διάφορους προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ευρώπης, της Ασίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής, του Καναδά, των Βερμούδων, της Καραϊβικής, της Αλάσκας και της Χαβάης.
 
Διαβάστε ακόμα: Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ: Επεκτείνεται και αναβαθμίζεται

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ