Σε αναζήτηση CEO ο Invest Cyprus-Αποχωρεί ο Γ. Καμπανέλλας

Σε διαδικασία εξεύρεσης νέου CEO βρίσκεται ο Invest Cyprus, καθότι έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια παρουσίας στη θέση, ο νυν κάτοχός της Γιώργος Καμπανέλλας αποχωρεί.

Διαβάστε ακόμα: 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμπανέλλας προσανατολίζεται να αποχωρήσει από τον Invest Cyprus εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος, με τον CIPA να έχει ήδη εκκινήσει-όπως έχει προαναφερθεί- τη διαδικασία εξεύρεσης του διαδόχου του.

Εξωτερικός σύμβουλος η KPMG

Στο πλαίσιο αυτό, και κατόπιν διαγωνισμού που προκηρύχθηκε, ανατέθηκε στην KPMG ως εξωτερικός σύμβουλος να τρέξει την όλη διαδικασία. Ειδικότερα, η KPMG θα προχωρήσει κατά τις επόμενες εβδομάδες στη συλλογή βιογραφικών απ’ όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέση, για να προβεί εν συνεχεία σε αξιολόγηση στη βάση των προδιαγραφών και απαιτούμενων προσόντων που τίθενται.

Ακολούθως, και χωρίς να αποκλείεται να περάσει και από συνεντεύξεις όσους ή κάποιων εκ των υποψηφίων κριθεί ότι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, η KPMG θα προβεί στον καταρτισμό μιας short list, την οποία και θα διαβιβάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Invest, που με τη σειρά του, αφού δει και αξιολογήσει τους ενδιαφερόμενους, θα προβεί στην τελική του επιλογή.

Στόχος του Δ.Σ., όπως πληροφορούμαστε αρμοδίως, είναι η πλήρωση της θέσης ει δυνατό περί τις αρχές Φεβρουαρίου, παρόλο που ανεξαρτήτως της χρονικής στιγμής αποχώρησης του Γιώργου Καμπανέλλα, η οργανωτική δομή του οργανισμού είναι τέτοια που του επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία και δράση του.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;