Πρεμιέρα με τεράστια επιτυχία για το Cyprus Tech Career Fair

InBusinessNews  25/11/2022 06:40
Πρεμιέρα με τεράστια επιτυχία για το Cyprus Tech Career Fair

Πρεμιέρα με τεράστια επιτυχία για το Cyprus Tech Career Fair

InBusinessNews  25/11/2022 06:40

Τεράστια επιτυχία κατέγραψε κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής του το Cyprus Tech Career Fair. Εκατοντάδες κόσμου κατέφθασε στην Κρατική Έκθεση για να παρακολουθήσει τις συζητήσεις αρμόδιων προσώπων της τεχνολογίας και του επιχειρείν και να δικτυωθεί με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

ΕΚΘΕΣΗ 1

ΕΚΘΕΣΗ 2

Διαβάστε ακόμα: 

ΕΚΘΕΣΗ 3

ΕΚΘΕΣΗ 4

Στα highlights της ημέρας, η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Technology, innovation and research: the pillars that are driving economic growth for the future».

Καταξιωμένοι επαγγελματίες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι συζήτησαν τον ρόλο της τεχνολογίας σε οικονομία και εργασία. Συγκεκριμένα, στο πάνελ παρέστησαν οι Αντώνης Πολεμίτης, Πρόεδρος του Techisland, Δημήτρης Νησιώτης, Πρόεδρος του CITEA, Έλενα Χατζηκακού, Acting Director του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Δρ. Νικόλας Μαστρογιαννόπουλος, Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας και Καινοτομίας.

Στο πλαίσιο της συζήτησης παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι τρεις πυλώνες και οι τρόποι μέσω των οποίων συνεισφέρουν στην αγορά εργασίας και την οικονομία, ευρύτερα. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Μάριος Γεωργούδης, General Manager του Techisland.

ΠΑΝΕΛ 2

ΠΑΝΕΛ 3

ΠΑΝΕΛ 1

Προηγήθηκαν παρουσιάσεις στελεχών επιχειρήσεων της Κύπρου με θέμα “New skills for new jobs”, «Why You Should Bring Your Imperfections to the Workplace”, καθώς και συζητήσεις με επίκεντρο το fintech και την καινοτομία.

ΕΚΘΕΣΗ 5

ΕΚΘΕΣΗ 6

Oι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στην Έκθεση είναι οι Τράπεζα Κύπρου, Jinius, Exness, Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs, PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex, KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY.

ΕΚΘΕΣΗ 11

ΕΚΘΕΣΗ 12

To σπουδαίο γεγονός διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με τη στήριξη του Invest Cyprus του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του CYHRMA, του CITEA, του Cyprus Computer Society, του Cyprus Tech Association, του Techisland και της Cyprus Public Transport.

Η εκδήλωση θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της για το κοινό σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00μ.μ. και από τις 15:00 μ.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ., και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 από τις 15:00 μ.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ.

ΕΚΘΕΣΗ 7

Ποιους ενδιαφέρει

Το Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς, που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από τις εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες.

  • Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Πέμπτη και Παρασκευή, 24 & 25 Νοεμβρίου 2022

09:00 – 13:00 & 15:00 – 20:00

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας