Hello Radius: Ένας καινούριος τρόπος αναζήτησης εργασίας κοντά σου

Το Hello Radius είναι μια νέα πλατφόρμα που επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της αγοράς εργασίας με μια ανανεωμένη προσέγγιση τόσο για τους εργοδότες όσο και για όσους αναζητούν εργασία.

Για όσους ψάχνουν δουλειά

Παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία αναζήτησης, το Hello Radius βοηθάει τους ενδιαφερόμενους να εξοικονομούν χρόνο. Χρησιμοποιώντας τον διαδραστικό χάρτη, μπορούν να βλέπουν εύκολα τις κενές θέσεις και να βρίσκουν πιο γρήγορα εργασία στην περιοχή που τους ενδιαφέρει – ακόμα και θέσεις εξ’ αποστάσεως εργασίας (remote working). 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ τους στη πλατφόρμα μας με 3 γρήγορα βήματα: να ανεβάσουν το CV τους, να προσθέσουν τα skills τους που ξεχωρίζουν, και επίσης να επιλέξουν τις εργασιακές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα τους. Η διαδικασία αιτήσεων γίνεται στιγμιαία με το one-click apply. Είτε ψάχνει δουλειά κοντά στο σπίτι, το πανεπιστήμιο ή απλά σε μια συγκεκριμένη περιοχή, το Hello Radius είναι ιδανικό.

«Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να βρουν δουλειά στην περιοχή που θέλουν να εργαστούν. Δημιουργώντας μια πλατφόρμα όπου η εμπειρία εύρεσης εργασίας είναι εξίσου σημαντική με την προώθηση των εταιρειών και των θέσεων εργασίας τους, το Hello Radius εκσυγχρονίζει τον τρόπο εύρεσης εργασίας και σκοπεύει να γίνει ο go-to προορισμός για όποιον αναζητά την επόμενή του δουλειά.», Διονύσης Καστελλανής, Founder του Hello Radius.

Για τους εργοδότες

Οι αγγελίες εργασίας συνήθως χάνονται σε ατελείωτες λίστες με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην τις βλέπουν και λιγότερη αποτελεσματική διαφήμιση για τους εργοδότες.

Διαβάστε ακόμα: 

Με το Hello Radius, οι εταιρείες επιτυγχάνουν μεγαλύτερη διαφήμιση καθώς οι αγγελίες φαίνονται πάνω στον χάρτη, όχι απλά σε μια λίστα. Έτσι, οι κενές θέσεις που αναρτώνται στο Hello Radius μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους πιθανούς υποψήφιους υπαλλήλους καθ' όλη τη διάρκεια μιας αγγελίας, όχι μόνο τις πρώτες μέρες.

Η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσίες και πακέτα για job advertising με ευέλικτες επιλογές πληρωμής. Κάθε εργοδότης μπορεί είτε να αγοράσει τις υπηρεσίες που θέλει ξεχωριστά με “pay as you use” ή να διαλέξει μηνιαίο πακέτο (subscription plan) ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι υπηρεσίες μας

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους εργοδότες να διαχειρίζονται τις αγγελίες θέσεων εργασίας πολύ αποτελεσματικά καθώς μπορούν να δημοσιεύουν, επεξεργάζονται και αναδημοσιεύουν τους κενές θέσεις τους.

Οι εργοδότες μπορούν να δουν τα προφίλ των υποψηφίων, να παρακολουθούν real-time στατιστικά για κάθε ανάρτησή τους και να επιλέξουν υπηρεσίες για να ενισχύσουν την προβολή των κενών θέσεων τους στην πλατφόρμα.

Πρόσθετες υπηρεσίες  περιλαμβάνουν:

  • επιλογές προώθησης αγγελιών με featured ή sponsored job adverts
  • υπηρεσίες διαφήμισης για τις εταιρείες
  • αυθημερόν (same-day) δημοσίευση και γρήγορη υποστήριξη πελατών

Ιστορία

Το Hello Radius ιδρύθηκε το 2021 από δύο απόφοιτους του University College London (UCL). Η ιστορία μας ξεκίνησε όταν σπουδάζαμε στο Λονδίνο. Είδαμε φοιτητές να δυσκολεύονται να βρουν εργασία μερικής απασχόλησης εύκολα κοντά στις πανεπιστημιουπόλεις και στον τόπο διαμονής τους. Ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης εργασίας ήταν κουραστικός.

Αυτή η εμπειρία ήταν καταλυτική για μια νέα ιδέα – την ανάγκη για μια πλατφόρμα που χτίστηκε από και για τα σύγχρονα άτομα που αναζητούν εργασία, που θα τους βοηθά να βρίσκουν ευκαιρίες γρήγορα σε οποιαδήποτε τοποθεσία χρησιμοποιώντας ένα διαδραστικό χάρτη.

Έχοντας εργαστεί ως Σύμβουλος Λογισμικού στο Λονδίνο, για τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό ThoughtWorks, ο Διονύσης κατανοεί τη σημασία της δημιουργίας ενός εξαιρετικού  user experience και του να αποδίδεις αξία στους πελάτες. Σε μια ψηφιακή εποχή, η γρήγορη παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών είναι απαραίτητη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρέχονται είναι εξίσου σημαντικός για τη δημιουργία αξίας για τους χρήστες. Η αναζήτηση ευκαιριών εργασίας δεν διαφέρει και, σε μια αγορά όπου οι τρόπου αναζήτησης εργασίας μοιάζουν παρόμοια, έγινε σαφής η ανάγκη για μια νέα προσέγγιση.

Το 2022, παρουσιάσαμε το Hello Radius για να παρέχουμε έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο αναζήτησης θέσεων εργασίας, με μια results-driven προσέγγιση στην διαφήμιση των θέσεων. Ξεκινώντας από την Κύπρο, στοχεύουμε να επεκτείνουμε σταδιακά την πλατφόρμα και σε άλλες χώρες.                        

Επικεντρωμένη στην παροχή αξίας στους χρήστες μας, η Hello Radius στοχεύει να είναι ο go-to συνεργάτης προσλήψεων για επιχειρήσεις και ο ιδανικός προορισμός για τους ανθρώπους να εξερευνήσουν νέες προοπτικές εργασίας.

Μάθετε περισσότερα:

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας

Email: info@helloradius.com

Phone: 700 87 246

 

Ακολουθήστε μας στα social media:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hello-radius/

Facebook: https://www.facebook.com/helloradius/

Instagram: http://www.instagram.com/helloradius

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα