Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

8ο International Funds Summit & Expo: Οι ηγέτες στη σκηνή

Διαχειριστές κεφαλαίων και ειδικοί του κλάδου από όλο τον κόσμο θα καταφθάσουν στην Κύπρο για να λάβουν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη με συμμετοχή πέραν των 30 χωρών. Το International Funds Summit & Expo, καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά διεθνείς ομιλητές, για να συζητήσουν το εξελισσόμενο ρυθμιστικό και όλο και πιο ανταγωνιστικό τοπίο στον παγκόσμιο τομέα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Το 8th International Funds Summit & Expo θα διεξαχθεί στις 7-8 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Το συνέδριο που καταγράφει κάθε χρόνο τεράστια επιτυχία θα δώσει την ευκαιρία στους συνέδρους και φέτος, να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα γύρω από τη διαχείριση κεφαλαίων αφού θα γίνει επισκόπηση σε ζητήματα διαχείρισής τους, περιουσιακών στοιχείων και χρηματοοικονομικής σταθερότητας.

Διαβάστε ακόμα: 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται στην ενότητα «Leader’s Stage» που θα φιλοξενήσει ομιλητές παγκόσμιας κλάσης και διακεκριμένους επαγγελματίες διεθνούς φήμης οι οποίοι θα ανέβουν στη σκηνή για να μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με τα πιο πρόσφατα διεθνή megatrend που διαμορφώνουν τη βιομηχανία. Θα συζητήσουν, επίσης, το μέλλον της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και θα προτείνουν τρόπους αξιοποίησης των τάσεων στις ροές εσόδων και, κατά συνέπεια, προστασίας των επενδύσεων. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω κατηγορία τις απόψεις τους θα παρουσιάσουν οι:

•    Giovanni Papini, CEO, UBS Asset Management (Italia) SGR S.p.A & Managing Director - Head of Southern Europe, UBS Asset Management, Italy

•     Dr. Chandni Bhan, Head of Risk & Global Head of Quant Research and Model Risk, Morgan Stanley Investment Management, UK

•    Katherine Rainwood, Managing Director, Pemberton Asset Management Group, UK

•    Charlie Jolly, Partner & Head of Private Equity, RSM UK

•    Marie Dzanis, CEO at Northern Trust Global Investments Ltd & EVP and Head of Asset Management EMEA, Northern Trust Asset Management, UK

•    Robert W. Savage, Managing Director, Head of Americas FX Sales, BNY Mellon, USA

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική και ολοκληρωμένη συμμετοχή στο συνέδριο αναλογεί σε μέχρι 7 μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD units). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Ένα event που δεν πρέπει να χάσετε

Οι συμμετέχοντες στο «8o International Funds Summit» θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις σε μετοχές, ιδιωτικά Κεφάλαια, Crypto – Tokenization, NFTs, και Ψηφιακά Στοιχεία. Παράλληλα, δημοφιλείς προσωπικότητες θα αναλύσουν τα οφέλη επένδυσης σε θέματα βιωσιμότητας, καθώς, και τις ορθές στρατηγικές για προστασία των επενδυτών από ζητήματα που αφορούν στη Φορολογία και στα ρυθμιστικά και νομικά πλαίσια.

Η διεθνής προβολή της Κύπρου στον τομέα των επενδυτικών ταμείων μέσα από το International Funds Summit αποτελεί, τέλος, μια μοναδική ευκαιρία για εταιρίες και επαγγελματίες να στηρίξουν το Συνέδριο και να γίνουν χορηγοί.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διαχειριστές επενδυτικών ταμείων, διαχειριστές επενδύσεων διαχειριστές κεφαλαίων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, δικηγόρους και νομικούς συμβούλους που ειδικεύονται σε θέματα επενδύσεων, λογιστές, ελεγκτές, φοροτεχνικούς,  επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα που ειδικεύονται σε συναφή θέματα, σύμβουλους επιχειρήσεων, και άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα των επενδύσεων.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές στο Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν ως χορηγοί και να επωφεληθούν από μια θέση ομιλίας και να έχουν άμεσο αντίκτυπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα χορηγιών πατήστε με τον Χριστόφορο Κωνσταντίνου στο 22505565 ή μέσω e-mail στο christopher.constantinou@imhbusiness.com.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Πότε: 7-8 Νοεμβρίου 2022

Που: ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), Invest Cyprus

Συντονιστής: IMH

Πλατινένιος Χορηγός: RSM Cyprus

Technology & Innovation Conference Partner: Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Χρυσοί Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Alter Domus, Eurobank Cyprus, KPMG in Cyprus, PWC Cyprus

Αργυροί Χορηγοί (μέχρι στιγμής): ATG Funds, ECOMMBX, EFFECT, Fortified Capital,  GMM Global Money Managers Ltd., PCS SA,  SYSTEMIC, Trident Trust Group, Vistra

Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Conference Experience Sponsor: Conferience

Υποστηρικτές: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), Hedge Fund Association (HFA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), International Capital Market Association (ICMA), International Compliance Professionals Association (ICPA)

Με την στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners – Cyprus Charter (ACFE), Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου (ACB), CFA Society Cyprus, Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Institute of Internal Auditors, Cyprus Integrity Forum (CIF), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (σελκ)

Media Partners: Funds Europe, Savvy Investor, The Investor

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου