Πώς είναι να εργάζεται κανείς σε μία πολυεθνική σαν την Exness

Πολύκαρπος Θωμά  02/06/2022 06:35
Πώς είναι να εργάζεται κανείς σε μία πολυεθνική σαν την Exness

Πώς είναι να εργάζεται κανείς σε μία πολυεθνική σαν την Exness

Πολύκαρπος Θωμά  02/06/2022 06:35

Η Exness είναι μία δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech, που ιδρύθηκε το 2008 κι εδρεύει στην Κύπρο από το 2012. H φιλοσοφία της περιστρέφεται γύρω από την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στους πελάτες της, αλλά και στην προσέγγισή της ως προς τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Διαβάστε ακόμα: 

Ανεβάζει στροφές και παίρνει για τα καλά τα πάνω του ο τουρισμός 

Great Place to Work®: Ένα σήμα με διεθνή αναγνωρισιμότητα 

Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Η νέα ανάπτυξη εκατομμυρίων που θα υλοποιηθεί στη Λεμεσό 

Στα στελέχη της Exness προσφέρεται το βέλτιστο εργασιακό περιβάλλον, καθώς κι υποστήριξη για την προσωπική κι επαγγελματική τους ανέλιξη. Η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε πολλούς Κύπριους επαγγελματίες να εργαστούν σε μία εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς, χωρίς να απαιτείται να μεταναστεύσουν για να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την καριέρα, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους.  

Μιλώντας στο InBusiness TV, πέντε Κύπριοι εργαζόμενοι στην εταιρεία μοιράζονται την εμπειρία τους, τονίζοντας ότι η Exness δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με αντίστοιχες εταιρείες άλλων χωρών. Παράλληλα, αναφέρονται στη σημασία του τεχνολογικού τομέα για την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και στα οφέλη που προκύπτουν για τη χώρα, από την παρουσία εταιρειών όπως η Exness.  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας