Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά ακίνητα ιδανικά για επένδυση διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο.

Τα ακίνητα συμπεριλαμβάνουν διαμερίσματα πολυτέλειας με θέα τη θάλασσα, μονάδες σε συγκρότημα μικτής χρήσης στην Πόλη Χρυσοχούς και κτήριο με γραφεία και καταστήματα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν.

Μπορούν, επίσης, να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής. Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. 

 Βιομηχανικό Κτίριο/Αποθήκη, 1,292 τ.μ. Αραδίππου, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR197 Ενδεικτική τιμή €770.700

Το ακίνητο αποτελείται από τρία συνεχόμενα τεμάχια γης και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του δήμου Αραδίππου, επί της οδού Ιάκωβου Πατάτσου με πρόσοψη 88μ. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο - αποθήκη (836 τ.μ.) και γραφεία (146 τ.μ.), μεσοπάτωμα (170 τ.μ.) - γραφεία και αποθηκευτικό χώρο. Εμβαδόν γης 2,184 τ.μ. Ο εξωτερικός χώρος του κτιρίου έχει ασφαλτοστρωθεί. 

Εμπορικό Κτίριο 1,423 τ.μ., Λευκωσία ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  Κωδικός Ακινήτου: PIR297

Το ακίνητο βρίσκεται στο δήμο Λευκωσίας επί της λεωφόρου Νίκης σε μικρή απόσταση από τη λεωφόρο Κέννεντι. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο (καταστήματα) και τέσσερις ορόφους γραφεία. Σύνολο καλυμμένων χώρων 1,423 τ.μ. 

Εμπορικό Κτίριο 2,475 τ.μ., Λευκωσία ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κωδικός Ακινήτου: PIR304

Το ακίνητο βρίσκεται στο δήμο Έγκωμης επί της οδού Νέας Έγκωμης με πρόσοψη 80μ. περίπου. Το κτίριο αποτελείται στο ισόγειο από χώρο υποδοχής, γραφεία, αποθήκη και χώρους υγιεινής, και ορόφους γραφεία. Διαθέτει σύστημα κλιματισμού, σύστημα πυρός, σύστημα συναγερμού, ανελκυστήρα και εξόδους κινδύνου. 

Ημιτελές Εμπορικό Κτίριο σε οικόπεδο 2,830 τ.μ., Στρόβολος, Λευκωσία ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κωδικός Ακινήτου: PIR334

Το ακίνητο βρίσκεται επί της λεωφόρου Στροβόλου με πρόσοψη 37μ. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο 1,010 τ.μ., μεσοπάτωμα: 945 τ.μ., υπόγειο 2,292 τ.μ. και 26 χώρους στάθμευσης. Συνολικό εμβαδό οικοπέδου 2,830 τ.μ. 

Βιομηχανικό Κτίριο, 720 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR301 Ενδεικτική τιμή €737.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 6,701 τ.μ., έχει εμβαδό 720 τ.μ., και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 120μ. Αποτελείται από αποθήκη και γραφεία. 

Πολυτελές Οικιστικό Κτίριο, Πάφος ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κωδικός Ακινήτου: PIR308

Το ακίνητο βρίσκεται στην Κάτω Πάφο και περιλαμβάνει τα 7 από τα 9 διαμερίσματα του κτιρίου (ιδιοκτησία Τράπεζας). Το ακίνητο έχει εξαιρετική θέα στη θάλασσα αφού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Χαρακτηριστικά Κτιρίου: χώρος υποδοχής, γυμναστήριο/σάουνα, πισίνα, σύστημα παρακολούθησης, κήπος, ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης, θυροτηλέφωνο. Χαρακτηριστικά διαμερισμάτων: κεντρικό σύστημα κλιματισμού, υποδαπέδια θέρμανση, μονωτικά παραθύρια, αυτοματισμοί, ιταλικές κουζίνες, σύστημα συναγερμού, φωτισμός LED. 

Είκοσι-δυο από 27 μονάδες σε συγκρότημα μικτής χρήσης σε οικόπεδο 5.241 τ.μ. Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος. ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κωδικός Ακινήτου: PIR475

Το ακίνητο βρίσκεται σε δημοφιλή τουριστική περιοχή, περίπου 175μ. από το δημοτικό κτίριο, σε οικόπεδο 5.241 τ.μ. Είναι συγκρότημα κατοικιών/εμπορικών χώρων γνωστό ως «St. Andrews Plaza» και αποτελείται από έξι καταστήματα και 21 διαμερίσματα σε τρία κτήρια. Το συγκρότημα αποτελείται από ισόγειο, ημιώροφο, πρώτο όροφο και χώρο στάθμευσης για 38 αυτοκίνητα. Έτος κατασκευής 2002.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι