Στο IN Business Μαΐου: Πολυσέλιδο αφιέρωμα στα 14α IN Business Awards

InBusinessNews  30/04/2022 07:00
Στο IN Business Μαΐου: Πολυσέλιδο αφιέρωμα στα 14α IN Business Awards

Στο IN Business Μαΐου: Πολυσέλιδο αφιέρωμα στα 14α IN Business Awards

InBusinessNews  30/04/2022 07:00

Για 14η χρονιά η αυλαία άνοιξε και τα φώτα άναψαν. O θεσμός που ανεβάζει στο πιο ψηλό βάθρο το ευ επιχειρείν και τους κορυφαίους της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, τα IN Business Awards, έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 14 Απριλίου, αναδεικνύοντας τους νικητές σε συνολικά εννέα κατηγορίες δραστηριοποίησης, ενώ απένειμε παράλληλα τρία τιμητικά βραβεία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Βουλής, πολιτειακοί, θεσμικοί και κομματικοί αξιωματούχοι, όπως φυσικά και οι πρωταγωνιστές της αγοράς, ήταν όλοι παρόντες στη λαμπερή τελετή. Μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, βετεράνοι και νέοι του κυπριακού επιχειρείν, άπαντες με πλούσιο έργο και ανεξίτηλο όραμα.

Απαύγασμα της βραδιάς, η κοινή για μια ακόμη φορά διαπίστωση πως το κυπριακό επιχειρείν γνωρίζει καλά να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, ξέρει να ξεπερνά τις δυσκολίες, να μην χάνει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική του μπροστά στις όποιες αντιξοότητες. Με όπλα του την ευρηματικότητα και την καινοτομία, να κοιτάζει μόνο μπροστά και να υπερπηδά τα όποια εμπόδια εμφανίζονται στο δρόμο του. Έτσι όπως έπραξε κατά τα τελευταία δύο επώδυνα χρόνια της πανδημίας, έτσι όπως πράττει και τώρα που βρίσκεται αντιμέτωπο με τις επαχθείς συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.    

Διαβάστε ακόμη:

Κύμα ικανοποίησης στους φορείς του τουρισμού για την ακτοπλοϊκή

Με νέα ταινία και ντοκιμαντέρ επανέρχεται το Olivewood

Γιατί η PCMK Holdings έριξε άκυρο στο deal με το κράτος για το NCC

Σάββας Περδίος: Δύσκολη χρονιά, αλλά δεν θα είναι καταστροφή

194 δράσεις κόστους €397 εκατ. για ανάπτυξη της ορεινής Κύπρου

Σε εφαρμογή το Σχέδιο επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων για το 2022

Εκστρατεία επιθεωρήσεων σε υποστατικά του τομέα της μεταποίησης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε ψηφιακή έκδοση αυτή την Κυριακή 1η Μαΐου, παρουσιάζουμε τους βραβευθέντες στις εννέα διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, όπως βεβαίως και τους αποδέκτες των τριών τιμητικών βραβείων.

Παρουσιάζουμε τους άριστους των αρίστων με την δέσμευση ότι το IN Business θα συνεχίσει να αποτελεί σύμμαχο και να στηρίζει το ευ επιχειρείν, θα συνεχίσει να δίνει το έναυσμα και το κίνητρο που χρειάζεται κανείς για να πάρει δύναμη και να συνεχίσει, επιβραβεύοντας την αδιάκοπη προσπάθεια του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας για ακόμη καλύτερες μέρες. Όχι μόνο για τις επιχειρήσεις, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας.  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας