Ξένες εταιρείες στον τομέα του στοιχήματος που πόνταραν στην Κύπρο

Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος κατάφερε να προσελκύσει ξένες εταιρείες σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, μεταξύ των οποίων και αυτός του στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, οι επενδύσεις στον χώρο αφορούν εταιρείες αθλητικού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων.

Το περιοδικό GOLD, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε, παρουσίασε στο τεύχος Δεκεμβρίου τη λίστα με τις 500+ ξένες εταιρείες στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: 

Σε μεγάλες μονοκατοικίες τα νοικοκυριά της Κύπρου

Παίρνει σάρκα και οστά το νέο «The Landmark» στη Λευκωσία (pics)

Δείτε πιο κάτω ποιες ξένες εταιρείες επένδυσαν στην Κύπρο στον τομέα του στοιχήματος:

  • Bet365

Η bet365 είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων.

Ιδρύθηκε το 2000 αριθμεί πέραν των 5.000 υπαλλήλων, αλλά και πέραν των 65 εκατ. πελατών παγκοσμίως. Η εταιρεία κατέχει άδεια και ελέγχεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου.

CEO: Simon Betteley

 

  • Fonbet

Η FONBET είναι μια διεθνής εταιρεία και ένας καινοτόμος παίκτης στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων. Με προσωπικό πέραν το 6000 ατόμων προσφέρει με υπευθυνότητα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μέγιστη εμπειρία.

Αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε Κύπρο & Ελλάδα. Η Fonbet είναι ο μεγαλύτερος πάροχος στη Ρωσία και την ΚΑΚ. Διαθέτοντας ένα τεράστιο δίκτυο πρακτορείων (πάνω από 556 καταστήματα). Τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο όπου και απόκτησε άδεια Β' Κατηγορίας από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Στην Κύπρο, η εταιρεία εργοδοτεί 25 υπαλλήλους.

CEO: Κωνσταντίνος Σκουμπρής               

Marketing manager: Χρύσω Ρέππα

 

  • Kaizen Gaming

Είναι η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Με έμφαση στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, αποσκοπεί στο να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ώστε να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε αυτούς που της εμπιστεύονται την ψυχαγωγία τους.

Σήμερα η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες: Σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και σε Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Βουλγαρία και Χιλή με το διεθνές brand, Betano.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

CEO: Γιώργος Δασκαλάκης

 

  • Meridian Gaming (CY) Ltd

Με έδρα τη Λεμεσό, ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και έλαβε άδεια λειτουργίας το 2018. Είναι μέρος του Meridian Gaming Group, που δραστηριοποιείται σε 30+ δικαιοδοσίες παγκοσμίως ως καθιερωμένος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων.

Η Meridian Gaming (CY) Ltd προσφέρει επιλογές για τακτικά και ζωντανά αθλητικά στοιχήματα, μέσω της ιστοσελίδας της ή μέσω της εφαρμογής για Android και iOS.  Στην Κύπρο εργοδοτεί 40 άτομα προσωπικό.

CEO: Χρυσοθέμη Βαλανίδου

 


 
  • Parimatch Tech

Το brand της Parimatch ιδρύθηκε το 1994. Το 2017 η Parimatch, μια διεθνής εταιρεία με γραφεία σε επτά χώρες, αποφάσισε να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο.

Η Parimatch έχει εξελιχθεί σε πλατφόρμα ψυχαγωγίας που εκπροσωπείται σε περισσότερες από δέκα χώρες. Πρόσφατα η Parimatch Holding ανακοίνωσε την εξέλιξή της στην «Parimatch Tech» για να αναδείξει τη μετάβασή της από μια παραδοσιακή εταιρεία στοιχημάτων σε μια πλήρως ψηφιοποιημένη και εστιασμένη σε προϊόντα τεχνολογική επιχείρηση.

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων και θα συνεχίσει να προωθεί το  καθιερωμένο brand Parimatch παγκοσμίως, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία, στην Κύπρο εργοδοτεί 100 άτομα προσωπικό. 

Co-Owner & Chairman: Sergey Portnov
Founder, Chairwoman, Parimatch Foundation: Katerina Belorusskaya
Co-CΕΟ, Parimach Tech: Maksym Liashko, Roman Syrotian
Deputy CΕΟ, CFO: Anna Motruk
Group HR Director, Parimatch Tech: Μαριάννα Χατζηαντωνίου
CEO Parimatch Cyprus: Στέλιος Ελευθερίου 

  • Stanleybet Malta Ltd

Αρχικά ιδρύθηκε στο Μπέλφαστ το 1958 και έκτοτε δραστηριοποιείται εντός της Ε.Ε. και μόνο σε ρυθμιζόμενες αγορές. Η Stanleybet προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων με υπευθυνότητα και διαφάνεια και πάντοτε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεσμεύεται ιδιαίτερα στο να προστατεύει τους πελάτες της εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα εσωτερικής πολιτικής και συμμόρφωσης με έμφαση στην κοινωνική ευθύνη.

Στην Κύπρο λειτουργεί με την άδεια που της χορηγήθηκε από την ΕΑΣ, μέσω 30 καταστημάτων λιανικής και σήμερα απασχολεί 40 άτομα προσωπικό.

Country manager: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

 

 

  • Ubet

Είναι μια δυναμική εταιρεία, που έχει συσταθεί στην Κύπρο από το 2016 με στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στοιχηματισμού σε πελάτες online αθλητικών στοιχημάτων. Το ασφαλές παιχνίδι για την Ubet βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Ασφάλεια του παίκτη, ασφάλεια του παιχνιδιού και προστασία από τον εθισμό στα παιχνίδια.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας