Re-inventing τον τομέα τροφίμων και ποτών

Η πρόβλεψη του μέλλοντος της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά μετά από ένα ταραχώδες 2020 που ανέτρεψε πολλά δεδομένα. Η βιομηχανία υπέστη τεράστια πίεση και επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και παγκοσμίως εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την κρίση με νέους τρόπους. Με την πλειοψηφία των καταναλωτών να δηλώνει ότι έχει κάνει αλλαγές στην κατανάλωση τροφίμων λόγω του COVID-19, οι εκτιμήσεις για τις μελλοντικές τάσεις και προοπτικές της βιομηχανίας τροφίμων είναι απαραίτητες για την επιτυχία των κατασκευαστών και των επιστημόνων τροφίμων.

Η ΙΜΗ διοργανώνει στις 18 Ιανουαρίου 2022, τo «Τhe Food & Beverage, HORECA Business Conference» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει τις βασικές προκλήσεις, νέες τάσεις κι εξελίξεις όπως και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, και να λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους decision makers.

Η Νέα Εποχή για το Food & Beverage

Ο Joep Sondeijker, Food & Beverage Consultant - Specialised in Strategy & Operations + Founder F&B Concept Solutions FDV Consulting, F&B Concept Solutions θα μιλήσει για το πώς η πανδημία έχει επηρεάσει τη βιομηχανία ταξιδιών και φιλοξενίας μας, καθώς και για τις τάσεις που αφορούν εταιρείες με γνώμονα την τεχνολογία, τα τρόφιμα κατά παραγγελία και η πρόκληση της διατήρησης και της προσέλκυσης ταλέντων.

Re-inventing τις επισιτιστικές υπηρεσίες

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η βιομηχανία της εστίασης τα επόμενα 5 χρόνια αναμένεται να τεθούν επί τάπητος, με επαγγελματίες του κλάδου να δίδουν τις δικές τους εκτιμήσεις και προτάσεις για το πώς οι προκλήσεις αυτές μπορούν να ξεπεραστούν. Στη συζήτηση συμμετέχουν οι:

- Γιώργος Δαμιανού, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου

- Λύσανδρος Ιωάννου, CEO, PHC Franchised Restaurants Public Ltd

- Ευάγγελος Κούλης, Country General Manager, Coffee Island Cyprus

- Παύλος Κυριάκου, CEO, Bottega Amaro

- Μάριος Περδίος, COO, Louis Hotels

- Κρις Χριστοδούλου, Πρόεδρος & CEO, Brainstorm Enterprises Group, αντιπρόσωποι των TGI FRIDAYS,    Hard Rock Cafe και Jailbirds Chicken

Κινητήριος δύναμη τα social media

Η δημοσίευση και η προβολή στα social media είναι η καινούρια μόδα στη βιομηχανία του marketing. Ο James Read, Founder της Giant Peach UK, θα αναλύσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ και πώς επιτυχημένοι εστιάτορες μπορούν να καταρτίσουν το δικό τους πλάνο επικοινωνίας, αξιοποιώντας τα διαδικτυακά εργαλεία με στόχο την προσέλκυση πελατών και αύξηση του τζίρου.

Εναλλακτικοί τρόποι τροφοδοσίας και το One Stop Shop

Με γνώμονα το γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που επηρεάζεται από παγκόσμιους εξωγενείς παράγοντες, επιβάλλεται να εξελίσσουμε τις καθημερινές μας λειτουργίες στη βάση των νέων δεδομένων. Ο Ιωάννης Βλαχονικολέας, Διευθύνων Σύμβουλος της MCC BEST VALUE LTD θα μιλήσει για τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας και πώς επηρεάζεται η βιομηχανία HORECA, ενώ θα αναλύσει τους εναλλακτικούς τρόπους τροφοδοσίας και το “One Stop Shop” μοντέλο αγορών.

Πώς να προσλάβετε εκπαιδευμένο προσωπικό

Ο Alper Zan, Operations Manager της Welcome Break UK, θα δώσει τα δικά τους tips για πώς οι επιχειρήσεις στον τομέα της Εστίασης μπορούν να βρουν, να προσλάβουν, να εκπαιδεύσουν και να διατηρήσουν εξαιρετικούς υπαλλήλους στην επιχείρηση τους.

Ο ιδρυτής του Avocado Show αποκαλύπτει τα μυστικά του

Το The Avocado Show άνοιξε, στο Άμστερνταμ, τις πόρτες του στο κοινό το 2017, ενώ σύντομα έγινε το talk of the town και μέσα σε λίγους μήνες οι φωτογραφίες με τα περίτεχνα πιάτα τους στα social media άρχισαν να γίνονται viral, σε παραπάνω από 60 χώρες, διαδίδοντας ταχύτατα τη φήμη του. Ο Ron Simpson, εκ των ιδρυτών της αλυσίδας εστιατορίων θα βρεθεί ενώπιον του Συνεδρίου όπου θα αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας του, ενώ θα δώσει τις δικές τους συμβουλές προς τους παρευρισκόμενους.

Το «Τhe Food & Beverage, HORECA Business Conference» που πραγματοποιείται στις 18 Ιανουαρίου 2022 διαδικτυακά, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ΙΗΜ, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει τις βασικές προκλήσεις, νέες τάσεις κι εξελίξεις όπως και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, και να λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους decision makers.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου.  

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.  Μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας πατώντας εδώ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί: BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, Pissis Ltd

Υποστηρικτές: Το έργο EnterCY: ENhancing Tourist ExpeRience in Cyprus, Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ. ΣΥ. ΚΕ. Δ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Σ.Α.Κ.), Σύνδεσμος Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου (Σ.Επ.Α.Ε.Κ.), Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ) - Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold, REPORTER

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη