Ένωσε δυνάμεις με Alpadis η Loggerhead στο Ντουμπάι

Μάριος Ρούσσος  17/01/2022 06:35
Ένωσε δυνάμεις με Alpadis η Loggerhead στο Ντουμπάι

Ένωσε δυνάμεις με Alpadis η Loggerhead στο Ντουμπάι

Μάριος Ρούσσος  17/01/2022 06:35

Δυνάμεις με τον Όμιλο Alpadis, σε μια συγχώνευση με άρωμα...ανατολής, ενώνει η Loggerhead στο Ντουμπάι, σχηματίζοντας μια νέα οντότητα, την Alpadis (Middle East) Limited. Το deal τέθηκε σε ισχύ από τις αρχές του χρόνου και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου 2022.

H Loggerhead, με γραφεία επίσης σε Λευκωσία και Ζυρίχη, προσβλέπει μέσα από το συγκεκριμένο deal στην παροχή περαιτέρω εξατομικευμένων υπηρεσιών και ακόμη περισσότερων λύσεων υπό την ομπρέλα και την επωνυμία ενός μεγαλύτερου οργανισμού με γραφεία και τεχνογνωσία σε βασικές δικαιοδοσίες στην Ευρώπη και την Ασία.

Μιλώντας στο InBusinessNews ο ιδρυτής και Managing Partner της Loggerhead Partners, Μάριος Καλοχωρίτης, ο οποίος θα ενταχθεί στην εκτελεστική ομάδα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Alpadis ως Εκτελεστικός Διευθυντής, αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η συγχώνευση, στους στόχους και τη σημασία της συμφωνίας, καθώς στα μελλοντικά πλάνα.  

Διαβάστε επίσης: 

Ποιος είναι ο κολοσσός που... κυριαρχεί στην NIPD 

Δ. Κατωπόδης: Αν θες να κάνεις πολλά, καν' τα με τους συνεργάτες σου 

Η First Boutique άνοιξε το εμβληματικό της κατάστημα (photos) 

Ένα νέο φωτοβολταϊκό πάρκο έρχεται στη Λεμεσό

Όπως είπε, «η προσοχή της Loggerhead ήταν στο να επιτρέπει στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες της ίδιας ποιότητας σε Ελβετία, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη». «Και δεύτερο, η συγχώνευση είναι αποτέλεσμα των αλλαγών στον τομέα των υπηρεσιών», επισήμανε. 

Νέες υπηρεσίες και νέα προϊόντα

Ο κ. Καλοχωρίτης υπογράμμισε ότι οι πελάτες θα πρέπει να αναμένουν νέες υπηρεσίες και νέα προϊόντα στις συγκεκριμένες περιοχές. «Μέσα από τη συγχώνευση με τους συμβούλους διαχείρισης Loggerhead στο Ντουμπάι, ο όμιλος Alpadis θα παρέχει μια σειρά εταιρικών και περιουσιακών υπηρεσιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή», υπέδειξε.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα, ο κ. Καλοχωρίτης τόνισε ότι «σίγουρα η Alpadis έχει στο πλάνο της να συνεχίσει να μεγαλώνει οργανικά και με νέες αποκτήσεις».

«Το Ντουμπάι χρησιμεύει ως πύλη στη Μέση Ανατολή και είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος κόμβος επιχειρήσεων και πλούτου», ανέφερε εξάλλου σε δική του δήλωση, ο Alain Esseiva, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Alpadis, προσθέτοντας:

«Με τη συγχώνευση με τους Loggerhead Management Consultants, είμαστε τώρα σε θέση να προσθέσουμε μια άλλη βασική παγκόσμια δικαιοδοσία στη λίστα μας. Επεκτείνοντας το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε, προσφέρουμε περισσότερες επιλογές και ευελιξία στους πελάτες μας».

Όπως έχει προαναφερθεί, η νέα οντότητα θα έχει έδρα στο Ντουμπάι και θα φέρει την επωνυμία Alpadis (Middle East) Limited-Dubai Branch.

Η Loggerhead Management Consultants ιδρύθηκε το 2014 στο Ντουμπάι και παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων συμβουλευτικών εταιρικών και περιουσιακών υπηρεσιών σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες.

Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων της εντάσσεται στον όμιλο Alpadis μετά τη συγχώνευση, συνεχίζοντας να παρέχει πολυεπιστημονικές υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις που περιλαμβάνουν τη συνεχή και αποτελεσματική διαχείριση, μεταξύ άλλων, όλων των διαρθρωτικών, διοικητικών, νομοθετικών και οικονομικών απαιτήσεων των πελατών.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας