Στο IN Business Ιανουαρίου: Η γιορτή της επιχειρηματικής ηγεσίας

InBusinessNews  31/12/2021 07:00
Στο IN Business Ιανουαρίου: Η γιορτή της επιχειρηματικής ηγεσίας

Στο IN Business Ιανουαρίου: Η γιορτή της επιχειρηματικής ηγεσίας

InBusinessNews  31/12/2021 07:00

Για 8η συνεχή χρονιά τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, πιστά στο ετήσιο ραντεβού τους-ακόμη και κατά την προηγούμενη δύσκολη χρονιά της πανδημίας με διαδικτυακή μορφή-ανέδειξαν και επιβράβευσαν ηγετικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι βραβευθέντες προέρχονταν από τους βασικότερους τομείς της οικονομίας:

Tουρισμό/εστίαση/ψυχαγωγία, εμπόριο, ναυτιλία, βιομηχανία, υπηρεσίες, ακίνητα/κατασκευές/ανάπτυξη γης, χρηματοοικονομικά και επαγγελματικές υπηρεσίες, γεωργία/κτηνοτροφία/αλιεία, ενώ τιμήθηκε επίσης ένας στυλοβάτης του επιχειρηματικού κόσμου για τη συνολική συνεισφορά του στην αγορά και την κοινωνία.    

Διαβάστε ακόμη:

Περιμένουν τα... ξεπουλήματα οι Κύπριοι-Η εικόνα στο λιανεμπόριο   

Γ. Χατζηγιάννης: Τεράστιες οι προκλήσεις για την ανώτερη εκπαίδευση

Φιλήμων Γεύσεις Παραδοσιακά Αλλαντικά: Γεύση από χωριό

Τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards στοχεύουν στη βράβευση Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν υποδειγματικά αναπτύξει την επιχείρησή τους προς όφελος της οικονομίας ευρύτερα. Σε προσωπικότητες που, ανάμεσα σε άλλα, δημιούργησαν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, που διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, που έχουν τον σεβασμό των εργαζομένων, των ανταγωνιστών, καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας. Και που εν κατακλείδι βασίζονται στις αρχές που, κυρίως, προσδιορίζουν έναν πετυχημένο ηγέτη: Δύναμη, καινοτομία, διορατικότητα και γνώση.

Στο ειδικό αφιέρωμα του νέου τεύχους του περιοδικού IN Business, παρουσιάζουμε τους 9+1 βραβευθέντες και τους ζητάμε να μας… αποκαλύψουν τα συστατικά που τους οδήγησαν στην επιτυχία, το πρότυπο, το προτέρημα, αλλά και τον ανεκπλήρωτο στόχο τους.

Η παρουσίαση των νικητών των ΚΕΒΕ Business Leader Awards μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής των βραβείων, στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 στα περίπτερα, καθώς και σε ψηφιακή έκδοση. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας