Στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού IN Business: Αποτίμηση πορείας

InBusinessNews  04/12/2021 07:00
Στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού IN Business: Αποτίμηση πορείας

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού IN Business: Αποτίμηση πορείας

InBusinessNews  04/12/2021 07:00

Η 1η Ιανουαρίου 2022 θα βρει τον Ευγένιο Ευγενίου μακριά από το πηδάλιο της PwC Κύπρου μετά από μια δεκαετία γεμάτη προκλήσεις, αλλά συνάμα και επιτυχίες.

Ο ίδιος δηλώνει πλήρης εμπειριών έπειτα από μια πορεία κατά την οποία συνέβαλε στην μετεξέλιξη της PwC σ' έναν εύρωστο και διαφοροποιημένο οργανισμό, έτοιμο για το μέλλον. Όσον αφορά τα προσωπικά του σχέδια, αυτά-για αρχή-περιλαμβάνουν ξεκούραση μετά από 31 χρόνια σκληρής εργασίας.

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην κυπριακή οικονομία, ο Ευγένιος Ευγενίου αναγνωρίζει πως οι προκλήσεις είναι ακόμη πολλές, ωστόσο, υπάρχει και μία μεγάλη ευκαιρία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικές θετικές μεταρρυθμίσεις.  

Διαβάστε ακόμη:

Χώροι εστίασης σε απόγνωση: Προ του φάσματος αναστολής εργασιών

Χ. Λοϊζίδης: Απαρχή ανάκαμψης της τουριστικής βιομηχανίας το 2022

Η Γεωργία Λευκαρίτη μιλά για τον Κίκη Λευκαρίτη

Ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα από €80.000

Αυτή προκύπτει μέσα από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το οποίο περιλαμβάνει, τόσο σημαντικές επενδύσεις όσο και μεγάλες μεταρρυθμιστικές δράσεις, που μπορούν να εκσυγχρονίσουν το μοντέλο της κυπριακής οικονομίας και της ευρύτερης ανάπτυξης.

Όσον αφορά στον τομέα των υπηρεσιών, θεωρεί πως μετά από αρκετά χρόνια αναζήτησης, έχει βρει πλέον την πορεία του και θα συνεχίσει να προοδεύει.  

ΙΝ Business Awards 2021

Επιπλέον, στο τεύχος Δεκεμβρίου, ανακοινώνουμε τους 45 υποψήφιους των IΝ Business Awards 2021, σηματοδοτώντας την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τον απόλυτο θεσμό αναγνώρισης της κυπριακής επιχειρηματικότητας. Του θεσμού που αναδεικνύει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, Κύπριους επαγγελματίες σε Κύπρο και εξωτερικό, υπηρεσίες και προϊόντα. Για 14η συνεχή χρόνια επιβραβεύουμε το κυπριακό επιχειρείν, τιμάμε τους ανθρώπους και τα έργα τους.

Η μεγάλη γιορτή του ευ επιχειρείν και της ανάδειξης των άριστων παραδειγμάτων μεταξύ των αρίστων της κυπριακής επιχειρηματικής σκηνής, ξεκινά και φέτος από σελίδες του περιοδικού IN Business.  

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας