Η ανακοίνωση του Απολλώνειου για το deal με CVC Capital Partners

Την συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Απολλώνειου από το επενδυτικό fund CVC Capital Partners, ανακοίνωσε και επίσημα η εταιρεία Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δημόσια Εταιρεία Λτδ.

Σε ανακοίνωσή του, το Απολλώνειο αναφέρει πως η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και η ολοκλήρωση της συναλλαγής εξαρτάται από τη θετική έκβαση αριθμού προαπαιτούμενων απαιτήσεων, οι οποίες, όπως επισημαίνει, είναι συνήθεις για παρόμοιες συναλλαγές, περιλαμβανομένης της έγκρισης της προτεινόμενης συναλλαγής από τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη: 

Πέρασε σε αμερικανικά χέρια το Απολλώνειο

Αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του Απολλώνειου

Ποιο είναι το Απολλώνειο Νοσοκομείο-Η ίδρυση και η καθιέρωση

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δημόσια Εταιρεία Λτδ:

«Η Εταιρεία Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δημόσια Εταιρεία Λτδ θα ήθελε να ενημερώσει τα εξής σε σχέση με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην εξαγορά των μετοχών της:

Πράγματι νωρίτερα σήμερα υπεγράφη συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εταιρείας από εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου Hellenic Healthcare Group. Το Hellenic Healthcare Group (www.hhg.gr) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και η ολοκλήρωση της συναλλαγής εξαρτάται από τη θετική έκβαση αριθμού προαπαιτούμενων απαιτήσεων, εγκρίσεων και/ή προϋποθέσεων, οι οποίες είναι συνήθεις για παρόμοιες συναλλαγές, περιλαμβανομένης της έγκρισης της προτεινόμενης συναλλαγής από τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας, όπως για παράδειγμα την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού, καθώς και της εξασφάλισης συγκεκριμένου ελάχιστου ποσοστού αποδοχής από τους υφιστάμενους μετόχους».

Δειτε Επισης

H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα