Ένα ολοκληρωτικά νέο look για το Foody

Με νέο look και άκρως ανανεωμένη καλωσόρισε το... φθινόπωρο και τους πελάτες της η πλατφόρμα του Foody, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Μιλώντας στο InBusinessNews, με αφορμή τη νέα εμφάνιση της εφαρμογής, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Foody Γιώργος Θωμά, υπέδειξε ότι η ενσωμάτωση της κυπριακής εταιρείας στον όμιλο της Delivery Hero, έφερε νέες δυνατότητες για μάρκετινγκ. 

Διαβάστε ακόμα: 

ServPRO: Ο ευέλικτος οργανισμός με το one-stop-shop υπηρεσιών

Έτσι θα γίνει το νέο τετράστερο ξενοδοχείο στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Πλέον, ως πλήρως ενσωματωμένη εταιρεία στη Delivery Hero, τι έχει αλλάξει στο Foody και ποια η σημασία αυτής της συνεργασίας;

Το Foody είναι μέλος του ομίλου της Delivery Hero από το 2019. Έχει πρόσβαση στην τεράστια εμπειρία του ομίλου, σε σύγχρονη τεχνολογία και σε βάθος εξειδίκευση σε όλους τους τομείς. Αυτό αφορά όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, για παράδειγμα τη λειτουργία του στόλου των οδηγών του Foody, το κτίσιμο των μενού των καταστημάτων, νέες δυνατότητες μάρκετινγκ, για τα καταστήματα κ.α.

Πείτε μας λίγα λόγια για τις νέες αλλαγές στην εφαρμογή...

Η νέα εφαρμογή είναι κάτι που ολόκληρη η ομάδα του Foody δουλεύει πάνω της τον τελευταίο χρόνο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχει γίνει release και οι χρήστες του Foody παραγγέλνουν πλέον από αυτή. Η αναβάθμιση είναι ένα ολοκληρωτικά νέο look για το Foody, από μία ανανεωμένη αρχική σελίδα και βελτιώσεις στην πλοήγηση στην εφαρμογή, μέχρι μία επανασχεδιασμένη εμφάνιση και αίσθηση στον τρόπο που παραγγέλνεις.

Τι άλλες νέες καινοτομίες και υπηρεσίες να αναμένουμε;

Στο μέλλον θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στην εμπειρία του πελάτη με κατηγοριοποίηση εστιατορίων ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη, συνεχείς προσφορές, ενημέρωση του πελάτη για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία του, γρηγορότερο χρόνο στο delivery και αρκετά άλλα. Επίσης, θα δείτε και νέες κατηγορίες προϊόντων, στο πλαίσιο του q-commerce, δηλαδή της πολύ γρήγορης παράδοσης προϊόντων στον πελάτη από λιανικό εμπόριο.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού
Σύσταση Δικτύου Επιχειρήσεων Καινοτομίας από την ΟΕΒ
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ο νέος πρόεδρος των πολιτικών μηχανικών-Το κεντρικό Δ.Σ. του ΣΠΟΛΜΗΚ για την τριετία 2024-2027
Σημαντικές κοινωνικές δράσεις από ACTTA για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή του
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους «Νοιώθω Αυτοπεποίθηση»-Μια συνεργασία Dove και Hope For Children