Το νέο μοντέλο ανεφοδιασμού επιχειρήσεων που ήρθε για να μείνει

«Περάστε, ψωνίστε, τελειώσατε!». Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και το σλόγκαν του νέου μοντέλου χονδρικής πώλησης και ανεφοδιασμού επιχειρήσεων, οι οποίες αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έφερε μαζί της η πανδημία. Και αυτό καθώς η συγκεκριμένη επιλογή αποτέλεσε τη νούμερο ένα λύση εν μέσω κορωνοϊού.

Πλέον οι αγορές για κάθε μορφής επιχείρηση γίνονται με συνοπτικές και απλές διαδικασίες, κάτι που συνεπάγεται ταχύτητα, πληθώρα επιλογών σε προϊόντα, άνεση και αποστάσεις, ασφάλεια και υγιεινή και πρωτίστως χαμηλές τιμές.

Το νέο μοντέλο ανεφοδιασμού για επαγγελματίες εισήγαγε στην Κύπρο η BEST VALUE της MCC BEST VALUE Ltd, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της την κατάλληλη στιγμή, καινοτομώντας στον τομέα της και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πλέον επιχειρήσεων προς αυτή.

Στον ισόγειο χώρο του τετραώροφου κτιρίου στη συμβολή των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κωχ, ο κάθε επιχειρηματίας-πελάτης μπορεί να αναζητήσει και να ανακαλύψει νέες λύσεις και ευκαιρίες αγορών τις οποίες δεν είχε φανταστεί έως σήμερα.

Γιατί την BEST VALUE

Η απάντηση στο ερώτημα «γιατί την BEST VALUE;», θα μπορούσε εύστοχα να είναι: Διότι μιλάνε την ίδια γλώσσα, δηλαδή επαγγελματίας προς επαγγελματία! Η εμπειρία των ανθρώπων της BEST VALUE, που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε άλλες αγορές, είναι αυτή που συνέβαλε σημαντικά στις βάσεις λειτουργίας του οne stop shop χονδρικής, του πρώτου ενιαίου χώρου πώλησης στην Κύπρο.

Απευθυνόμενη αποκλειστικά σε κάθε επαγγελματία, η BEST VALUE στεγάζει κάτω από τον ίδιο χώρο μια τεράστια γκάμα προμηθειών. Μετράει πάνω από 20 χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην κάθε επιχείρηση να βρει ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήματα χωρίς περιορισμούς στις ποσότητες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το πελατολόγιο της εταιρείας αυξάνεται καθημερινά και προέρχεται από κάθε τομέα, όπως είναι τα mini markets, τα περίπτερα, οι κάβες, οι φρουταρίες, τα κρεοπωλεία, τα ψιλικά, καθώς και άλλες επιχειρήσεις από πολλούς και διαφορετικούς χώρους δραστηριοποίησης της Ho.Re.Ca. (Hotel/Restaurant/Café) και όχι μόνο.

Το πιο σημαντικό επίσης είναι πως οι τιμές είναι άκρως συμφέρουσες για κάθε επιχείρηση, δίχως να στερούνται ποιότητας τα προϊόντα τα οποία διατίθενται εκεί. Η εταιρεία συνεχίζει να πορεύεται μέχρι και σήμερα με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία με την οποία πρωτολειτούργησε, διατηρώντας τα επίπεδα τιμών της χαμηλά σε συνδυασμό με συμφέρουσες προσφορές.

Και όπως οι ανάγκες της εποχής προστάζουν για ταχύτητα, αποστάσεις ασφαλείας και υγιεινή, με αυτό ακριβώς το σκεπτικό λειτουργεί και η BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Τα ψώνια γίνονται με άνεση, γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις. Είναι άξιο αναφοράς ότι πέρα από τον χώρο πώλησης που εκτείνεται στα 2.500 χιλιάδες τ.μ., το κατάστημα διαθέτει τεράστιες αποθήκες που λειτουργούν με βάση αυστηρά πρωτόκολλα και πρότυπα ασφαλείας, ενώ αντίστοιχα μεγάλος είναι και ο χώρος στάθμευσης της που φθάνει τα 3.000 τ.μ., με ειδική πρόβλεψη πρόσβασης και θέσεων για ΑΜΕΑ.

Καταληκτικά, σημαντική παράμετρο αποτελεί και το γεγονός ότι η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αξιοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία για να προβούν στις αγορές τους. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας της BEST VALUE, οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις τρέχουσες προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, πολύ προτού σπεύσουν στο κατάστημα και παράλληλα να δημιουργούν το δικό τους προσωποποιημένο φυλλάδιο επιλέγοντας τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν, ως μια έτοιμη λίστα για τον ανεφοδιασμό της επιχείρησής τους. Επίσης, μέσω του Μobile App τους παρέχεται εξίσου η δυνατότητα σχεδιασμού λίστας εύκολα και γρήγορα τόσο με προσθήκη προϊόντων όσο και με ένα εύχρηστο και χρήσιμο barcode scanner.

 

Επικοινωνία:

Οδός: Μισιαούλη Καβάζογλου και Κωχ, Λεμεσός

Web: https://www.bestvalue.com.cy/el-GR/Home

Δειτε Επισης

Ολοταχώς για νέα μορφή διακυβέρνησης η Κεντρική Τράπεζα-Ενημέρωσε Χριστοδουλίδη ο Διοικητής
Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί