Μέγας χορηγός λαοφιλούς κυπριακής ομάδας η Stoiximan

Η Stoiximan θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Ομόνοιας για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια και το λογότυπό της θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών παρουσιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη να χαρακτηρίζει την Stoiximan ως κορυφαίο brand στον τομέα που δραστηριοποιείται, το οποίο, όπως είπε, ταυτίζεται πλήρως με το εκτόπισμα και τη δυναμική της Ομόνοιας.

«Η Stoiximan δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί αδιαμφησβήτητη και κορυφαία δύναμη στον τομέα του στοιχήματος, πάντοτε πρωτοπορεί και δεν σταματά να αναπτύσσεται και να προοδεύει. Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό για εμάς είναι το γεγονός πως η Stoiximan επενδύει, βοηθά και στηρίζει ευρύτερα τον αθλητισμό,  ενώ αναπτύσσει και αξιέπαινη κοινωνική δράση, όπως και η Ομόνοια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γρηγόρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Stoiximan, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομονοίας, «αποδέχτηκε όπως το λογότυπό της εμφανίζεται με πράσινο χρώμα στις στολές και στα δημιουργικά της Ομόνοιας. «Αυτή η κίνηση αποδεικνύει εμπράκτως τον σεβασμό της Stoiximan προς την Ομόνοια, αλλά και την επιθυμία και πρόθεσή της για να ταυτιστεί με την Ομόνοια», επισήμανε ο κ. Γρηγόρη.   

Από την πλευρά του, ο Country Manager της Stoiximan Άγγελος Χοντουλίδης ανέφερε:  

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανακοίνωση της συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Κύπρου. Η Stoiximan ήρθε στην Κύπρο για μείνει και απέδειξε πως στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Η Ομόνοια πηγάζει από τον λαό και στοχεύουμε σε άψογη συνεργασία με την Ομόνοια και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης. Εύχομαι να είναι μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία. Να ευχηθώ καλή σεζόν στην Ομόνοια γεμάτη επιτυχίες».

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου