Κερδίστε λίγο από το prestige των guru του marketing

Στην υπερβολικά αυτοματοποιημένη και ψηφιακή κοινωνία, όπου το Διαδίκτυο προσφέρει συνεχώς αυξανόμενη ευκολία και άμεση ικανοποίηση, η ανθρώπινη επικοινωνία φαντάζει σπάνια και πολύτιμη. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά να είναι απρόσωπες οντότητες. Για να επιβιώσουν, πρέπει να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς με το κοινό, να στοχεύσουν στο συναίσθημα και να δεσμευτούν μαζί του σε βαθύτερο επίπεδο από ό, τι παλαιότερα.

Και εδώ είναι που κάνει το ντεμπούτο του το brand storytelling, νέα τάση στο advertising και marketing που δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά πρωταρχική ανάγκη για την εδραίωση της παρουσίας μιας οντότητας-επιχείρησης, του κέρδους και της επιρροής της.

Μυηθείτε στα μυστικά του marketing και μαγευτείτε από τα backstage stories του advertising από κορυφαίους επαγγελματίες στο 8ο Advertising, Marketing & Communication Conference που διοργανώνει η IMH την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 - στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου με συντονίστρια την Δέσπω Λευκαρίτη, Πρόεδρου του Συνδέσμου Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου, κορυφαίοι ομιλητές, ο καθένας στον τομέα του, θα σκιαγραφήσουν τα νέα δεδομένα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες (chat bots, VR/AR, ΑΙ, Internet of things, κοκ) για τη δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας και νέες διαστάσεις στην εμπειρία του πελάτη (customer experience), όρος που αντικαθιστά πλέον τη σημερινή έννοια της εξυπηρέτησης του πελάτη.

Ταξίδι αναζήτησης
Για το ταξίδι αναζήτησης της ανθρώπινης αλήθειας και της αλήθειας πίσω από πολιτιστικά σύμβολα, καθώς και για το Voice of the Customer που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και να προσφέρουν μια εμπειρία, θα μιλήσει ο Dr. Rodney Collins is SVP, Director Truth Central, the global intelligence unit of McCann Worldgroup, ο οποίος έχει σχεδιάσει, διαχειριστεί και ενεργοποιήσει παγκόσμιες και περιφερειακές πρωτοβουλίες ηγεσίας σκέψης για το δίκτυο MWG σε 38 χώρες.

Από την πλευρά του ο Andrew Dimitriou, VMLY&R CEO, EMEA, αληθινός globalist και στοχαστικός ολοκληρωμένος έμπορος, δημιουργικός και επιχειρηματικός στοχαστής, θα παρουσιάσει το concept των connected brands μέσω του οποίου τίθεται στο μικροσκόπιο η συνολική εμπειρία που δημιουργούν τα brands για τους ανθρώπους και με ποιους τρόπους μπορούν να προσφέρουν περισσότερη αξία για τους καταναλωτές τους.

Storytelling: Stronger Together
Με συντονίστρια την Media Manager της ΙΜΗ, Έλενα Λεοντίου, τα δύο «ζευγάρια» Δέσπω Λευκαρίτη, Managing Director της Delema McCann Cyprus – Μιχάλης Περσιάνης, Corporate Affairs Director της Τράπεζας Κύπρου και Λούκας Γρηγοράς, Managing Creative Director της Partners VMLY&R Cyprus – Χρύσω Πουλλικκά, Brand & Communication Manager της EuroLife & Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, θα αποκαλύψουν τα μυστικά για μια επιτυχημένη σχέση πελάτη-agency στην οικοδόμηση επιτυχημένου brand, καθώς και πώς οι επιχειρήσεις μέσω της διαδικασίας branding μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

The Future of Advertising
Οι συνήθειες μας για την χρήση των media έχουν αλλάξει ελάχιστα τα τελευταία 15 χρόνια. Η τεράστια αλλαγή που προκλήθηκε από το lockdown προκάλεσε την πρώτη απόκλιση από τα καθιερωμένα πρότυπα. Το βασικό ερώτημα είναι εάν αυτές οι νέες συμπεριφορές θα επικρατήσουν και πώς θα πρέπει εν μέσω αυτής της αβεβαιότητα να κινηθούν τα brands; Ο Simon Frazier, Senior Research and Marketing Manager του Institute of Practitioners in Advertising θα μιλήσει το πως έχει διαφοροποιηθεί το τοπίο των media και πως θα πρέπει τα brands να συμπεριφερθούν για να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν αξιοπιστία.

Για τη νέα δημιουργική δύναμη η οποία μετατοπίζεται σε έναν νέο τρόπο συμπεριφοράς, με τα κράτη να κρίνονται πλέον στην βάση του πόσο δημιουργικά είναι θα μιλήσει ο Joe Ayache – Managing Director – Partner  A&A Porter Novelli, IAA Lebanon - President, Lebanon.

Δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες, καθοδήγηση και υποστήριξη για να περιηγηθούν σε ένα νέο σύνολο προκλήσεων. Θέλουν οργανισμούς που εμπνέουν εμπιστοσύνη, τους κάνουν να νιώθουν ασφαλείς όταν όλα φαίνονται αβέβαια και τους προσφέρουν υποστήριξη. Η λειτουργία που παραμένει συνδεδεμένη με τις εταιρικές αξίες θα αφήσει ισχυρές και θετικές αναμνήσεις στη συνείδηση των πελατών σε βάθος χρόνου, χτίζοντας μια βάση εμπιστοσύνης και πιστότητας.

Για τους τρόπους οικοδόμησης εμπιστοσύνης μέσα στο αβέβαιο περιβάλλον που δημιουργεί η πανδημία με συντονίστρια την Αιμιλία Ορφανίδου - Senior Marketing Officer της Universal Life, θα μιλήσουν οι Μαρία Οδυσσέως - Deputy Marketing Manager της KEAN, Μιχάλης Παπαϊωάννου -Marketing Manager Beverages της Laiko Cosmos Trading Ltd και ο Γιώργος Πισσής - Marketing Manager των  Mall of Cyprus & Mall of Engomi.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Mesimvria, περιοδικό IN Business, REPORTER
Με τη στήριξη: Του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου, του Συνδέσμου Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου και του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMHΤηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη