ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Επιβράβευση της Επιχειρηματικής Ηγεσίας και Αριστείας

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards έρχονται για έβδομη συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών. Προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19, οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Τον θεσμό βράβευσης διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ, με στόχο την επιβράβευση των Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους και το ίδιο το κυπριακό επιχειρείν και που ανάμεσα σε άλλα έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, έχουν το σεβασμό των εργαζομένων και ανταγωνιστών τους καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας και εν κατακλείδι, έχουν ως κύριες αρχές τους όλα αυτά που προσδιορίζουν ένα πετυχημένο ηγέτη: δύναμη, καινοτομία, διορατικότητα, γνώση.

Διαβάστε ακόμα: Κορυφαίοι Κύπριοι που δραστηριοποιούνται στο City του Λονδίνου
 
Για έβδομη χρονιά το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ τιμούν την επιχειρηματική αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις ημέρες και τα έργα επιφανών επιχειρηματιών.

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Μεγάλη γκάμα ακινήτων στην Λακατάμια από €95.000          

Θα απονεμηθούν συνολικά εννέα βραβεία στις κατηγορίες:
  1. Τουρισμός, Αναψυχή και Εστίαση
  2. Ναυτιλία 
  3. Βιομηχανία 
  4. Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες 
  5. Υπηρεσίες 
  6. Εμπόριο 
  7. Επιχειρηματικής Αριστείας 
  8. Ακίνητα/ Κατασκευές/ Ανάπτυξη γης

 
Διοργανωτές: ΚΕΒΕ και ΙΜΗ.
Κύριος χορηγός: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου
Χρυσός χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Aργυροί χορηγοί: Cablenet και Yπεραγορές Σκλαβενίτης Kύπρου
Χορηγός Επικοινωνίας: To περιοδικό GOLD.

Κύριος Χορηγός: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου
Οι Γενικές, για 70 χρόνια διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης και της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου και έχουν αναδειχθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου. 
Παραμένοντας σταθερές στις αξίες τους, διακρίνονται για το κύρος, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους καθώς και για τον επαγγελματισμό ενός έμπειρου, καταρτισμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού. Παράλληλα, είναι ευέλικτες στις καλύψεις τους, βελτιώνοντας συνεχώς τα παραδοσιακά ασφαλιστικά σχέδια, αναπτύσσοντας νέες, πρωτοποριακές καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων, διατηρώντας διαχρονικά ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο στο στάδιο της πώλησης όσο και στο χειρισμό απαιτήσεων.  Πρωτοπορώντας συνεχώς, οι Γενικές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογική αναβάθμιση και ψηφιακό μετασχηματισμό. Παρέχουν ολοκληρωμένη αγορά ασφάλισης μέσω Διαδικτύου και προσφέρουν εξυπηρέτηση μέσω της Εφαρμογής Genikes App.

Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι  από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης και έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας και την διασύνδεση του με την επιχειρηματικό τομέα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ετήσια κατάταξη Times Higher Education Impact Rankings 2020 το συγκατάλεξε ανάμεσα στα κορυφαία 101+ πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη. (98w)

Αργυροί Χορηγοί
Cablenet

H Cablenet είναι ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης. Η Cablenet, έχοντας το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο, προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεόρασης, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, προσφέρει σε επιχειρηματικούς πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. www.cablenet.com.cy / www.cablenetbusiness.com.cy

Υπεραγορές Σκλαβενίτης Kύπρου
Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ η οποία διαθέτει 18 Καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, ανήκει στον ομώνυμο - αμιγώς ελληνικό - Όμιλο, ο οποίος απασχολεί περισσότερους από 25.000 Εργαζομένους και διαθέτει συνολικά 520 Καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, από το 1954 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει ως βασική Αρχή τον “ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ” και προσπαθεί καθημερινά να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία και τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά”.
 
Για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τις βραβεύσεις κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards