Γ. Ξανθάκης: Κάνε το πάθος σου επάγγελμα

«Κάνε το πάθος σου επάγγελμα. Πιο κλισέ δεν γίνεται! Άραγε όμως έχεις ανακαλύψει ποιο είναι το πραγματικό σου πάθος; Τι σου αρέσει πραγματικά να κάνεις; Αν ναι, τότε είσαι από τους “τυχερούς” γιατί τα δύσκολα πέρασαν». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε μέσα από το Youth Empowered Program Digital Edition της Coca-Cola Cyprus ο Γιώργος Ξανθάκης, Digital Experience Manager και CEE Business Unit της The Coca-Cola.
 
Ο κ. Ξανθάκης ανέφερε ότι το δικό του πάθος από μικρός ήταν να λέει ιστορίες γι αυτό και μεγαλώνοντας δεν άργησε να βρει τον δικό του δρόμο στη διαφήμιση, κάνοντας επάγγελμα αυτό που αγαπούσε.
Όπως ανέφερε, αν έχεις πάθος με αυτό που κάνεις, συνάδελφοι και πελάτες θα σε εκτιμήσουν, ακριβώς γιατί αγαπάς τη δουλειά σου.
 
Στον επαγγελματικό στίβο θα βρει κανείς τρεις κατηγορίες εργαζομένων. Αυτούς που δεν τους αρέσει αυτό που κάνουν και δεν το κάνουν καλά, αυτούς που προσπαθούν να κάνουν αυτό που τους ζητείται καθώς επίσης και εκείνους που κάνουν αυτό που πάντα ήθελαν και κάνουν ακόμα περισσότερα από το ζητούμενο. «Η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει και αν υπάρχουν συστατικά επιτυχίας αυτά είναι η θέληση, το πάθος, η ικανότητα και η συνεχής βελτίωση των ικανοτήτων μας ώστε να είμαστε εναρμονισμένοι με τις εξελίξεις, όπως και λίγη τύχη», υπογράμμισε  κ. Ξανθάκης.
 
Με επιμονή κα υπομονή, συμπλήρωσε, αυτά τα  συστατικά θα βρουν κοινό σημείο αναφοράς. «Στο τέλος, το συναίσθημα όταν θα τα καταφέρετε θα είναι υπέροχο, ειδικά αν όλα τα πετύχατε μόνοι σας» τόνισε.
Τέλος, ανέφερε πως όνειρα που δεν μπήκαν στο χαρτί για να βρουν δίοδο επίτευξης, δεν υλοποιούνται, θέλοντας να εξηγήσει ότι θα πρέπει να βάζεις μικρούς στόχους για να πετύχεις τα όνειρα σου. «Αν βρεις αυτό που σου αρέσει  και το κάνεις με πάθος, τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος», κατέληξε ο κ. Ξανθάκης.
 
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη