Συνταγεσύ: Το νέο πρωτότυπο σύστημα διαχείρισης συνταγών ΓΕΣΥ

InBusinessNews  18/02/2020 07:30
Συνταγεσύ: Το νέο πρωτότυπο σύστημα διαχείρισης συνταγών ΓΕΣΥ

Συνταγεσύ: Το νέο πρωτότυπο σύστημα διαχείρισης συνταγών ΓΕΣΥ

InBusinessNews  18/02/2020 07:30
Από την 1η Ιουνίου 2019 τα φαρμακεία της χώρας μας έχουν αλλάξει πλεύση, καθώς όσα από αυτά έχουν ενταχθεί στο ΓΕΣΥ αποτελούν ανοιχτή επιλογή του κοινού για τις ιατρικές συνταγές τις οποίες παίρνουν από τους προσωπικούς ιατρούς του γενικού συστήματος υγείας.

RELATED ARTICLES


Διαβάστε ακόμα: Αξιόπιστη επιλογή η Κύπρος μετά το blacklisted των νησιών Κέιμαν

Τα νέο δεδομένα έφεραν αρκετές αλλαγές στους φαρμακοποιούς, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν όγκο συνταγών και νέα δεδομένα, όπως για παράδειγμα οι επαναληπτικές συνταγές αλλά και οι ελλείψεις σε φάρμακα.

Διαβάστε ακόμα: 360: Το κτήριο που αλλάζει τη Λευκωσία (βίντεο)
 
Μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία φαρμακοποιών στην Λεμεσό, σε συνεργασία με τον Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής PhD(c) Μιχάλη Πίγγο δημιουργήθηκε το νέο σύστημα διαχείρισης συνταγών ΓΕΣΥ, το οποίο έχει ως στόχο την καλύτερη διαχείριση των συνταγών αλλά και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών χωρίς πολύωρη αναμονή στα φαρμακεία.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Βορκά: Με επίκεντρο τον άνθρωπο
 
Για παράδειγμα το σύστημα δίνει την δυνατότητα για ηλεκτρονική αποστολή της συνταγής από τον πελάτη, διαχείρισης από τον φαρμακοποιό και παρουσίαση καθημερινής κατάστασης για επαναλαμβανόμενες συνταγές, έτσι ώστε να γίνεται έγκυρη ειδοποίηση και γρήγορη ετοιμασία.
 
Παράλληλα οι πελάτες, μπορούν πριν καν επισκεφτούν το φαρμακείο να αποστείλουν ηλεκτρονικά την συνταγή και να την παραλάβουν χωρίς καθυστέρηση, ενώ για όσους ακολουθούν επαναληπτικές συνταγές να ενημερώνονται από τον φαρμακοποιό για την άμεση επανάληψη τους.
 
Το σύστημα χρησιμοποιείται ήδη από φαρμακεία, ενώ όσα θέλουν να συμβληθούν μπορούν για δυο  μήνες να έχουν ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση και χρήση, καθώς και υποστήριξη από την ομάδα.
 
Δημιουργός: Μιχάλης Πίγγος
Φαρμακοποιοί: Νέαρχος Χριστοφόρου & Χρίστος Έλληνας
Software Developer: Στέφανος Μανώλη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Χριστιάνα Μανώλη
Website: sintagesy.com
Facebook Page: www.facebook.com/ΣυνταΓΕΣΥ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας