Χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον Σβαρτσενέγκερ στην Κύπρο! (video)

Χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον Σβαρτσενέγκερ στην Κύπρο! (video)

Χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον Σβαρτσενέγκερ στην Κύπρο! (video)

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα είναι οριστικά ο πρωταγωνιστής στην ταινία Man of War που θα γυριστεί στην Κύπρο με μπάτζετ $125 εκατομμυρίων τόνισε ο Πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ επιβεβαιώνοντας παλαιότερο αποκλειστικό ρεπορτάζ του InBusinessNews

RELATED ARTICLES


«Η ταινία έχει εγκριθεί από πέρυσι, αλλά φέτος εξασφαλίστηκαν τα χρήματα. Με βάση τα προγραμματισμό τα γυρίσματα θα αρχίσουν τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου. Είναι μια ταινία με διπλάσιο προϋπολογισμό από την προηγούμενη η οποία ευελπιστούμε ότι θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την οπτικοακουστική βιομηχανία στην χώρα μας», υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμα: Συνταξιοδοτική επάρκεια στα 72 για τους νυν εργαζόμενους

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Λογοθέτης, αφού ολοκλήρωσε την ταινία «Jiu Jitsu», που αποτέλεσε την πρώτη ταινία που γυρίστηκε στην Κύπρο κάτω από το σχέδιο κινήτρων για την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, έχει εξασφαλίσει κεφάλαιο που ανέρχεται σε περισσότερα από  $250 εκατ. δολάρια από νέο κινηματογραφικό ταμείο. Ένα μέρος αυτού, ύψους $125 εκατομμυρίων, σκοπεύει να το διαθέσει για την παραγωγή ταινιών στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: Οργ. Χρηματοδοτήσεως Στέγης: Προχωρεί σε ριζικό lifting


Την ταινία θα διανέμει το Highland Film Group, που έχει αναλάβει και την ταινία «Jiu Jitsu», καθώς και άλλες γνωστές ταινίες όπως το «Escape Plan» με πρωταγωνιστές τους Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger, το «Axis Sally» με τον Al Pacino, το «Braven» με τον Jason Momoa, το «Machine Gun Preacher» με τον Gerard Butler, και πολλές άλλες. Το σενάριο της ταινίας «Man of War» είναι του Gary Scott Thompson, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του franchise ταινιών «Fast and Furious», ύψους $5 δισ.

Διαβάστε ακόμα: Σ. Κάκος: Τέλειος προορισμός η Κύπρος για Affluent και High Net Worth Individuals

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο κ. Λογοθέτης, ενώ την παραγωγή ο Todd Garner, πρώην πρόεδρος της Disney και παραγωγός του νέου «Mortal Kombat», καθώς και ταινιών όπως το «xXx» με τον Vin Diesel, το «Knight and Day» με τον Tom Cruise και το «Paul Blart: Mall Cop» με τον Kevin James.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας