Η Krypto Security Cyprus LTD παρουσίασε την νέα αποκλειστική συνεργασία με την Uniview Technologies

Δελτίο Τύπου  26/06/2019 13:22
Η Krypto Security Cyprus LTD παρουσίασε την νέα αποκλειστική συνεργασία με την Uniview Technologies

Η Krypto Security Cyprus LTD παρουσίασε την νέα αποκλειστική συνεργασία με την Uniview Technologies

Δελτίο Τύπου  26/06/2019 13:22
Την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των προϊόντων της Uniview Technologies, από την Krypto Security Cyprus LTD, αποκλειστική αντιπρόσωπο της Uniview στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES


Το ενημερωτικό σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους οι Director της Uniview Ευρώπης, Steven Tian, και Sales Manager της Uniview, Mandy Wei.

Στα κεντρικά γραφεία της Krypto Security στη Λεμεσό, τεχνικοί και ειδικοί του κλάδου, καθώς και αντιπρόσωποι αξιόλογων Κυπριακών εταιριών όπως οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, η Ελληνική Τράπεζα και τα Αρτοποιεία Ζορμπάς, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα και να ενημερωθούν σχετικά με τις υπηρεσίες της παγκοσμίου φήμης εταιρείας στην Κυπριακή αγορά.

Η Krypto Security (Cyprus) Ltd ιδρύθηκε το 1995. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξελίχθηκε σε ηγετική εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας, στοχεύοντας στην παροχή απόλυτης ασφάλειας στους πελάτες της. Με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία, η Krypto εξασφαλίζει την ασφάλεια των πελατών της με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας. Από τον Απρίλιο του 2018, η Krypto Security, υποδέχθηκε στην οικογένεια της την παγκοσμίου φήμης εταιρία Uniview, ως αντιπρόσωπος των προϊόντων της στην Κύπρο, ενώ το Μάρτιο του 2019, απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Uniview στην Κυπριακή αγορά διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο στις συνεργασίες της.
 
kryptoseminario2
 
kryptoseminario4


Η Uniview είναι μια πρωτοπόρος, ηγετική εταιρεία στον τομέα της IP τηλεοπτικής επιτήρησης, με παρουσία σε 145 χώρες. Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της Κίνας και 5η παγκοσμίως,  στοχεύει να επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, επενδύοντας σημαντικά στην αγορά της Κύπρου. Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η καινοτομία, η οποία έχει οδηγήσει στη δημιουργία προϊόντων κατάλληλων για κάθε περιβάλλον και για εξαιρετικά ρυθμιζόμενα, πολύπλοκα δίκτυα. Όσον αφορά στην αγορά της Κύπρου, η Uniview και η Krypto ενώνουν πλέον τις δυνάμεις τους, με κύριο σκοπό να ανεβάσουν την παροχή απεριόριστης ασφάλειας στο επόμενο επίπεδο, τόσο για καταναλωτές όσο και για επιχειρήσεις.  
kryptoseminario4
 
kryptoseminario3

 
Σημαντική κρίθηκε η παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους επαγγελματίες του χώρου και μέσα από την δική του εντριβή στο αντικείμενο τόνισε την σημαντικότητα των πελατών του. Αναφερόμενος στη συνεργασία της Krypto με την Uniview, δήλωσε: «Η επίτευξη της συμφωνίας αυτής μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία, η οποία διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της. Η προσθήκη αυτή είναι μια εναλλακτική και συνάμα ποιοτική επιλογή στην υφιστάμενη γκάμα συστημάτων ασφαλείας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές».
 
kryptoseminario5

Το ενημερωτικό σεμινάριο ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τα καλύτερα σχόλια και εντυπώσεις από όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους και επαγγελματίες του χώρου, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, ένας τυχερός είχε την ευκαιρία να κερδίσει ένα Uniview Kit.
 
kryptoseminario6
 
kryptoseminario7
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας