Χαραλαμπίδης Κρίστης: Στρατηγικός Συνεργάτης στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Oλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 3ου Παγκύπριου Συνεδρίου Γάλακτος, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου, στο Κτήμα Κουσιουμή, στη Λευκωσία.
 
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης με το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης στήριξε ως στρατηγικός συνεργάτης το Συνέδριο, στο πλαίσιο του οποίου ακούστηκαν εξαιρετικές εισηγήσεις και τοποθετήσεις αναφορικά με τη σημασία, το μέλλον και τις προοπτικές του κλάδου. Το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος διοργανώθηκε από την IMH.
Περισσότεροι από 250 σύνεδροι, παρακολούθησαν τις εμπεριστατωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις των ομιλητριών και των ομιλητών και αντάλλαξαν απόψεις, γνώσεις , εμπειρίες, ενώ μοιράστηκαν ιδέες και λύσεις. Οι συμμετέχοντες στο  Συνέδριο είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τις εύγεστες δημιουργίες που ετοίμασε ειδικά για το Συνέδριο ομάδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου.
 
Ανοίγοντας τις εργασίες ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης κ Μάριος Κωνσταντίνου, τόνισε πως η ουσία του Συνεδρίου είναι καθαρά τεχνοκρατική με στόχο την διάχυση της γνώσης και των καινοτομιών που αφορούν στον σπουδαίο αυτό κλάδο. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως η γαλακτοκομική βιομηχανία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα της καθημερινής ζωής  και απευθυνόμενος προς εισηγητές και εισηγήτριες ευχαρίστησε εκ των προτέρων για τη σοφία και την επιστημοσύνη που χαρακτηρίζει την παρουσία τους. 
 
Χαιρετίζοντας το Συνέδριο, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ Κώστας Καδής, σε μια ομιλία που είχε έντονο ορθολογικό και τεχνοκρατικό χαρακτήρα, τόνισε τη μείζονα σημασία που έχει ο κλάδος για την οικονομία της χώρας και συνεχάρη τους συνέδρους για τις επιτυχίες, τις διακρίσεις και την διαρκώς αυξανόμενη εξαγωγική τους δύναμη. Κλείνοντας, για να δώσει έμφαση στη σημασία του θεσμού, είπε πως τα συμπεράσματα του συνεδρίου όχι απλά θα μελετηθούν, αλλά, θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση των σχετικών πολιτικών.

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη