Μ. Μιχαήλ: Καθησυχάστηκαν για την ποιότητα των πολιτογραφήσεων οι χώρες της ΕΕ

Οι πρόσφατες αλλαγές της Κυβέρνησης στο κυπριακό επενδυτικό σχέδιο που τέθηκαν σε ισχύ από τις 15 Μαΐου βοήθησαν στο μέγιστο ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ καλύτερη εικόνα του σχεδίου στις Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό δήλωσε στο InBusinessNews, ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Μιχάλης Μιχαήλ.

 «Οι αλλαγές αυτές ήταν αναγκαίες καθώς μετά από την έκθεση της Ευρωπαϊκής επιτροπής για το σχέδιο έπρεπε να διασκεδάσουμε κάποιες από τις φοβίες που υπήρχαν στην ΕΕ για την ποιότητα των ξένων επενδυτών οι οποίοι αναζητούν την κυπριακή υπηκοότητα μέσω του κυπριακού επενδυτικού σχεδίου,» ανέφερε ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Διαβάστε ακόμα: Πώς αντιδρά η αγορά ακινήτων στο ανανεωμένο σχέδιο πολιτογραφήσεων

Διαβάστε ακόμα: Πολεοδομία: Απλοποιούνται οι διαδικασίες για «πράσινο» στις αιτήσεις

Ο πρόεδρος του Invest Cyprus ανέφερε πως το μέλλον του κυπριακού επενδυτικού σχεδίου είναι ελπιδοφόρο. Πρέπει όμως όπως τόνισε να to διαφυλάξουμε καθώς προσφέρει αρκετά στην οικονομία του τόπου.
 
 

Δειτε Επισης

Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»
Με πυξίδα τη βιωσιμότητα το ΙΝΓΚ πρωτοπορεί για τρίτη χρονιά-Διάκριση στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία
Βιωματικό εργαστήριο για τη μεταγεννητική περίοδο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας της και διαφθοράς
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Harris Kyriakides: Τα νέα νομικά δεδομένα για τις τράπεζες
Σεμινάριο της Harris Kyriakides: «Latest Developments in Insurance Law»