IN Business Awards 2018: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Best Workplace

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 40 υποψήφιους στις 8 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2018 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business. Πρόκειται για τα ενδέκατα βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους.  Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Best Workplace/ Εργοδότης Προτίμησης
Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

ADAMS BEACH HOTEL
Το Adams Beach Hotel δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για 25 και πλέον χρόνια, προσφέροντας πολυτελή φιλοξενία σε χιλιάδες επισκέπτες. Κλειδί στην επιτυχία του αποτελεί ο ανθρώπινος παράγοντας. Η μακροχρόνια επένδυση στο προσωπικό, μέσω καινοτόμων και πρωτοποριακών ιδεών, είναι μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της επιχείρησης για συνεχή πρόσφορα ιδανικών συνθηκών εργοδότησης και καριέρας. Η κουλτούρα της εταιρείας έχει ως θεμέλιο τoν άνθρωπο σε ένα ομαδικό επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο σέβεται και υποστηρίζει την προσφορά του κάθε εργοδοτουμένου.

HERMES
Έχοντας ως βάση την αρχή ότι κάθε επιχείρηση είναι τόσο δυνατή όσο το ανθρώπινο δυναμικό της, δημιούργησαν κουλτούρα υψηλής απόδοσης και δυνατής ηγεσίας, με στόχο όλο το προσωπικό να βιώνει τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αναγνώριση και την επιβράβευση. Η εισαγωγή καινοτόμων πρακτικών, όπως executive coaching, δημιουργία εταιρικής ακαδημίας με εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης, η διαχείριση ταλέντων και το πρόγραμμα ευεξίας βελτίωσαν την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση του προσωπικού, εξασφαλίζοντας διεθνείς διακρίσεις από το ACI στην κατηγορία HR Excellence και από το MEECO Leadership Institute.

PARIMATCH
Πρωταρχικό μέλημα της Parimatch, ενός από τους γνωστότερους στοιχηματικούς οργανισμούς που εδρεύει στη Λεμεσό με άδεια από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, είναι ένα ευχάριστο, φιλικό, ασφαλές και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο να επιβραβεύει το προσωπικό της. Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα HR της εταιρείας εφαρμόζει πρακτικές, όπως, ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης κι ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εταιρικές εκδηλώσεις, δωρεάν καθημερινό γεύμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών και ευέλικτο ωράριο.

TSYS
Η ομάδα HR της εταιρείας εφαρμόζει προηγμένη στον τομέα της πολιτική, η οποία περιλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και απόδοσης, διαδικασίες αποζημιώσεων, ανταμοιβών και αναγνώρισης. Προσφέρει ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές, ευέλικτες επιλογές εργασίας, εκπαίδευση και δομημένη εξέλιξη. Διαθέτει εγκαταστάσεις χωρίς καπνό και με πράσινες πρωτοβουλίες, που χρηματοδοτούνται από τα μέλη της ομάδας. Ακόμα, έχει υιοθετήσει πρόγραμμα υγείας και ευεξίας, διοργανώνει εκστρατείες φιλανθρωπίας, κοινωνικές εκδηλώσεις και την ετήσια εβδομάδα εκτίμησης της ομάδας. Το 2018 πήρε για έκτη φορά το βραβείο World’s Most Ethical Companies από το περιοδικό Ethisphere.

WARGAMING.NET
Η Wargaming.net προσφέρει ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον με υπερσύγχρονα γραφεία, ευέλικτο ωράριο εργασίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε εργαζομένου και μερικώς επιχορηγημένο φαγητό. Διαθέτει γυμναστήριο με προσωπικούς γυμναστές, αίθουσα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και kids club για τα παιδιά των εργαζομένων. Ενθαρρύνει, επίσης, την πολυπολιτισμικότητα, διευκολύνοντας τη διαδικασία ένταξης σε μια νέα χώρα διαμονής για κάθε νέο μέλος. Οι θέσεις εργασίας αυξάνονται συνεχώς και η εκπαίδευση του προσωπικού είναι συνεχής. Προσφέρει ανταγωνιστικούς μισθούς και ωφελήματα, επιβραβεύοντας την εργατικότητα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την προσφορά.

Στις επιχειρηματικές βραβεύσεις του 2018 θα δοθούν 11 συνολικά βραβεία. Οκτώ βραβεία (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν/Υπηρεσία, Βιομηχανία/Μεταποίηση, Υπηρεσίες και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) θα απονεμηθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης, με βαρύτητα 50-50. 


Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό είναι τιμητικά και θα απονεμηθούν μετά από απόφαση της Επιτροπής. Το βραβείο Editor’s Choice Award δίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα σύνταξης του περιοδικού ΙΝ Business.

Η ειδική τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019 στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της πολιτικής σκηνής καθώς και των πρωταγωνιστών του κυπριακού επιχειρείν.

Τα ΙΝ Business Awards 2018 χορηγούν οι: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΤΝ, TFI Markets, Glenfiddich και Σκλαβενίτης. 
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου