Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ανέλαβαν καθήκοντα οι 2 διευθυντές του ΟΚΥπΥ

Σε πλήρωση των θέσεων Γενικού Διευθυντή και Οικονομικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), του οργανισμού ο οποίος θα ηγηθεί της διαδικασίας αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων στα πλαίσια και της εφαρμογής  του ΓεΣΥ, προχώρησε το Υπουργείο Υγείας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού αναλαμβάνει ο Νικόλας Πολύζος, o οποίος ειδικεύεται σε θέματα Διοίκησης - Οργάνωσης και Οικονομικής Διαχείρισης Μονάδων Υγείας, ενώ την οικονομική διεύθυνση του ΟΚΥΠΥ αναλαμβάνει η Τερψιθέα Χρίστου. Και οι δύο υπέγραψαν σύμβαση πενταετούς διάρκειας.
 
Τα δύο νέα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας πριν από μερικές ημέρες και ήδη ανέλαβαν κανονικά τα καθήκοντα τους.
 
Στις προτεραιότητες τους, για το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνεται η διαδικασία πλήρωσης 17 σημαντικών θέσεων στον ΟΚΥπΥ, μεταξύ των οποίων και εκείνων των επικεφαλής των επαρχιακών Διευθύνσεων. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του χρόνου.    
 
Διαβάστε ακόμα:
 
Ο κ. Πολύζος, ο οποίος επιλέχθηκε ανάμεσα σε συνολικά τέσσερις υποψηφίους, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας την περίοδο 2009-2012, ενώ υπήρξε ανώτατο στέλεχος νοσοκομείων. Επιπλέον, ο κ. Πολύζος ήταν Καθηγητής Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας και Πρόεδρος στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θέση την οποία διατηρούσε μέχρι και τον διορισμό του στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ.
 
Διαβάστε ακόμα: Altamira: 257% πάνω οι πωλήσεις ακινήτων από πέρυσι
 
Η Τερψιθέα Χρίστου, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε πέντε συνολικά υποψηφίους είναι Εγκεκριμένη Λογίστρια, πλήρες μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Ορκωτών Λογιστών (Association Chartered Certified Accountants – ACCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (Institute of Certified Public Accountants Cyprus). Έχει εργαστεί ως Οικονομική Διευθύντρια και Λογίστρια σε μεγάλους οργανισμούς τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αμερική.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου