Όμιλος Olympia: Βραβείο στα Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε ο Όμιλος Olympia ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε o CEO του Ομίλου, Robby Bourlas.

Ο Όμιλος Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος που ιδρύθηκε από τον Πάνο Γερμανό και δραστηριοποιείται σε 11 χώρες. Η Olympia διαχειρίζεται ένα διαφοροποιημένο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών λιανικής, τηλεπικοινωνιών, διανομής, παραγωγής και επιχειρηματικού λογισμικού.

Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 8.500 άτομα μετά από 38 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και 25 χρόνια συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξης στις διεθνείς αγορές όπου το όραμά του είναι να δημιουργήσει αξία όχι μόνο για τις εταιρείες του Ομίλου αλλά και για τις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται.

Ο Όμιλος Olympia ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο το 2000, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός. Το 2007 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Public στο νησί και τον Οκτώβριο του 2008, σε κοινοπραξία με την Amaracos Holding, απέκτησε το 50% της MTN Κύπρου, μερίδιο που κατείχε η Amaracos Holding μέχρι το 2013. Σήμερα ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω της αλυσίδας Public με τέσσερα καταστήματα, καθώς και μέσω της Westnet, στην τεχνολογική διανομή, SoftOne, που δραστηριοποιείται στο επιχειρησιακό λογισμικό, και την Tollerton Investments, εταιρεία επενδύσεων ιδιωτικών κεφαλαίων.
 

 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη