Τα «δίπλωσαν» και πάνε παραλία τα διαφημιστικά

Χιούμορ, φαντασία και πολλά φλαμίγκο επιστράτευσαν και φέτος τα διαφημιστικά γραφεία για να αναγγείλουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Νοουμένου ότι οι πλείστες εταιρείες της Κύπρου κλείνουν για ορισμένες εβδομάδες μέσα στον Αύγουστο, τα γραφεία που ασχολούνται με τη διαφήμιση και την επικοινωνία επέλεξαν, όπως κάθε χρόνο, διάφορους τρόπους για να ενημερώσουν ότι θα εγκαταλείψουν για λίγο τα meetings και τα projects για να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία.

Innovation-Leo Burnett
Ίσως τον πιο ευφάνταστο τρόπο να ανακοινώσει τις καλοκαιρινές της διακοπές βρήκε η Innovation-Leo Burnett, η οποία σε ένα βίντεο μικρής διάρκειας παρουσιάζει εγχειρίδιο για τον σχεδιασμό μίας καταχώρησης σε τέσσερα απλά βήματα. Όμως, αφού εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία, η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να περιμένουν μέχρι τις 21 Αυγούστου, όταν θα έχει δηλαδή επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Η εταιρεία ξεκινά τις θερινές της διακοπές από τις 7 Αυγούστου και το ανακοινώνει με ένα φλαμίνγκο, πάνω στο οποίο τοποθέτησε το λογότυπό της.
 




DeLeMa
Με τα απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού, δηλαδή παντόφλες, ξαπλώστρα, ομπρέλα, βιβλίο και κοκτέιλ, όπως επίσης ένα αεροπλάνο, μία βάρκα και το ηλιοβασίλεμα εύχεται καλό καλοκαίρι η ομάδα της DeLeMa, τα γραφεία της οποίας θα παραμείνουν κλειστά από τις 7 μέχρι τις 18 Αυγούστου.

Ευχόμενη ένα καλό καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες, η εταιρεία αναφέρει ότι «για επείγοντα περιστατικά, ειδική ομάδα από το προσωπικό θα είναι διαθέσιμη για να σας εξυπηρετήσει».
 


Γνώμη
«Γράψαμε, παίξαμε, σκηνοθετήσαμε. Φάε τη σκόνη μας, Παπακαλιάτη. Δείτε το τελευταίο καμένο -τσουρουφλισμένο απ' τον ήλιο- έργο μας, λίγο πριν φύγουμε για διακοπές!». Με αυτό το χιουμοριστικό μήνυμα στο Facebook κι ένα άκρως διασκεδαστικό βίντεο η ομάδα της εταιρείας Γνώμη εύχεται καλές διακοπές. Με φλαμίνγκο και άλλα φουσκωτά για τη θάλασσα οι εργαζόμενοι χορεύουν σε ρυθμούς καλοκαιριού.



Σε μια άλλη επίσης χιουμοριστική boomerang ανάρτηση της εταιρείας στο Facebook αναφέρεται ότι «από τις 7 μέχρι τις 18 Αυγούστου feel free να νιώσετε όπως o Τζον, εμείς θα λείπουμε. Σε νησί. Πασαλειμμένοι αντηλιακό. Πάνω σε φλαμίνγκο. Ή μονόκερο αν έχουν τελειώσει τα φλαμίνγκο. Πάντως θα λείπουμε. #SorryNotSorry #GnomiSummer».


 


pr:partners
Με καλοκαιρινά χρώματα και ένα δροσιστικό παγωτό που στάζει μπροστά από ένα ημερολόγιο εύχεται καλές διακοπές η pr:partners. 

Η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή από τις 7 μέχρι τις 18 Αυγούστου, τονίζοντας ότι επιστρέφει πίσω στο γραφείο τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.
 




Telia & Pavla BBDO
«Επειδή ως γνωστόν οι καιροί είναι μαχαλεπί... θα είμαστε κλειστά 14-18 Αυγούστου για να το απολαύσουμε!». 

Με αυτό το απλό μήνυμα, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι το μαχαλεπί, η Telia & Pavla BBDO ανακοινώνει ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.
 
 
Avaton
Από τις 7 μέχρι τις 20 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστή η Avaton Communications, η οποία επέλεξε ένα απλό δροσερό καρπούζι γεμάτο νερό για να ευχηθεί καλές διακοπές.
 

Πέραν των διαφημιστικών γραφείων και των γραφείων επικοινωνίας και μεγάλες εταιρείες επιστράτευσαν χιούμορ και φαντασία για να εξαγγείλουν τις διακοπές τους.

Rotos Group
Τα φλαμίνγκο του Rotos Group αφήνουν τις παραλίες, φορούν ειδικά προστατευτικά καπέλα και πιάνουν τις οικοδομές.

«Προσοντούχα φλαμίνγκο αναλαμβάνουν τις κατασκευαστικές εργασίες του Rotos Group από τις 12 μέχρι τις 17 Αυγούστου. Τα γραφεία της εταιρείας θα παραμείνουν κλειστά από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου», αναφέρει η εταιρεία, η οποία εύχεται στο κοινό ένα υπέροχο καλοκαίρι.

 

 

 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου