FOODLINK: Δυναμική επέκταση

H εταιρεία Foodlink, μέλος του ομίλου εταιρειών FDL Group, ιδρύθηκε το 1997 στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στο χώρο των third party logistics. Διατηρεί ένα πλούσιο και ποικίλο πελατολόγιο, προερχόμενο, κυρίως, από το χώρο των καταναλωτικών αγαθών (FMCGs), των τροφίμων και ποτών, αλλά και των υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογίας, εξυπηρετώντας παροχείς internet, κινητής τηλεφωνίας και άλλους. Μεταξύ άλλων έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τις εταιρείες Kraft Foods Hellas, ΕΛΑΪΣ - Unilever, Mars, Arla Foods, Danone, SaraLee, Tasty, Carrefour, Wind, Forthnet, Public, Athenian Brewery, Bacardi Hellas, GlaxoSmithKline,  Energizer, Philip Morris (Παπαστράτος ΑΕ) και Xerox.
 
Το 2012 απετέλεσε χρονιά έντονης ανάπτυξης και εξάπλωσης και σε δραστηριότητες εκτός του Ελλαδικού χώρου, με την ίδρυση και λειτουργία της Foodlink Cyprus Ltd και της Foodlink Albania.  
                  
Η Foodlink Cyprus Ltd δραστηριοποιείται στο χώρο των third party logistics στην κυπριακή αγορά από τον Μάιο του 2012, έχοντας υπογράψει μια σημαντική συμφωνία με την εταιρεία Aφοί Λανίτη (member of Coca Cola Hellenic), που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων. H συμφωνία αφορά στην αποθήκευση και τη διαχείριση των παραγγελιών των γαλακτοκομικών της προϊόντων, σε τρεις αποθήκες που διατηρεί η Foodlink σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Η Foodlink, κατά τη 16ετή πορεία της στην αγορά των third party logistics, έχει επιτύχει μια σταθερή και δυναμική πορεία, κατακτώντας ηγετική θέση στον κλάδο. Συνεχίζει πάντοτε να αναπτύσσει επιθετικά το πελατολόγιό της, αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω συνεργασιών και εξαγορών άλλων εταιρειών ή με την ανάπτυξή της σε διεθνείς αγορές. Η Foodlink, λαμβάνοντας υπόψη τις ευκαιρίες ανάπτυξης της κυπριακής αγοράς, την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για μείωση του λειτουργικού κόστους, την αναγκαιότητα των συνεργειών στα δίκτυα διανομής και τη συνεχή βελτίωση του επίπεδου εξυπηρέτησης των πελατών, έχει ως στόχο να ακολουθεί συνεχώς μια δυναμική ανάπτυξη, που θα την οδηγήσει στην κορυφή του κλάδου, καθιστώντας τη σημείο αναφοράς στην  παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η Foodlink Cyprus Ltd είναι χορηγός του 7ου Συνεδρίου και της Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η Planning, στις 21 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας. Το παρών τους αναμένεται να δώσουν 300 και πλέον εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα αναζητήσουν outsourcing συνέργειες ανάμεσα στους εκθέτες εκείνους που θα τους πείσουν ότι διαθέτουν ό,τι νεότερο και συμφέρον «τρέχει» στον τομέα της αποθήκευσης και της διανομής.

Η είσοδος στο συνέδριο και στην έκθεση είναι ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com και events@imhbusiness.com


 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation