Pingu’s English: Τρίτο κέντρο εκμάθησης

Τα Pingu’s English Cyprus ανακοίνωσαν ότι μετά από συμφωνία δικαιοχρησίας (franchise) πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και τρίτο κέντρο εκμάθησης Αγγλικών Pingu’s English στη Λευκωσία.

Η συμφωνία έγινε μεταξύ της εταιρείας D.P. Taking Care of Education Ltd, που έχει τα δικαιώματα χρήσης (Master Licensee) των Pingu’s English στη Κύπρο και της επιχειρηματία Άννας Ζαννέττου η οποία θα ξεκινήσει το δικό της εκπαιδευτικό κέντρο Pingu’s English στην περιοχή της Λακατάμιας.

Τα Pingu’s English διδάσκουν την Αγγλική γλώσσα σε τρία επίπεδα, τα οποία είναι εξ’ ολοκλήρου βασισμένα στο δημοφιλή παιδικό χαρακτήρα Pingu. Τα Pingu’s English λειτουργούν ήδη εκπαιδευτικά κέντρα σε περισσότερες από είκοσι-πέντε χώρες αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα μικρά παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά, μέσω της μοναδικής μεθοδολογίας η οποία καταπιάνεται με μια μεγάλη ποικιλία εμφάνταστων
δραστηριοτήτων και πολυμέσων έτσι ώστε τα παιδιά (ηλικίας 3-8+ χρόνων) να μπορούν να μαθαίνουν ολοκληρωμένα και σωστά τη γλώσσα.

Ο Δημήτρης Παναγή, διευθυντής της D.P. Taking Care of Education Ltd, υπογραμμίζει πως η δημιουργία και τρίτου κέντρου Pingu’s English σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αποδεικνύει πως το πρόγραμμά Pingu’s English καθιερώνεται πλέον και στην αγορά της Κύπρου ως το μοναδικό εξειδικευμένο πρόγραμμα Αγγλικών για μικρά παιδιά, όπως άλλωστε ισχύει και σε όλες τις άλλες χώρες. Συνεχίζοντας αναφέρει πως πλέον ο στόχος της εταιρείας είναι και η επέκταση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι γονείς και τα παιδιά τους να επωφελούνται από όσα προσφέρονται.
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου