Eurofast: Καινούριες εκδόσεις για το 2013

Κάθε χρόνο η Eurofast εκδίδει τα εγχειρίδια «Cyprus Tax Facts 2013» και «South East Europe Tax Facts 2013» για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να έχουν εύκολη αναφορά σε σημαντικές πληροφορίες και φορολογικά δεδομένα!

Η έκδοση “Payroll & Employer Services 2013” επικεντρώνεται στους κανονισμούς εργοδότησης και μισθοδοσίας στην Κύπρο, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Η συμμόρφωση με τους συνεχείς μεταβαλλόμενους νόμους και κανονισμούς μισθοδοσίας είναι απαραίτητη. Ο οδηγός αυτός είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, που στοχεύει να κρατά ενήμερους τους επαγγελματίες  μισθοδοσίας πάνω σε όλους τους σύνθετους κανονισμούς γύρω από τα θέματα μισθοδοσίας και εργοδοσίας σε Κύπρο, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Καλύπτει επίσης, σημαντικά θέματα όπως την κοινωνική ασφάλιση, τις φορολογικές εκπτώσεις, τη διαδικασία και προστασία απασχόλησης, τη διαδικασία υπολογισμού μισθοδοσίας καθώς και τον τερματισμό απασχόλησης.

Αντίγραφα των εντύπων διατίθενται: Από την ιστοσελίδα www.eurofast.eu, κάτω από News & Views/ Brochures  με δωρεάν εγγραφή, στο email helga.reichert@eurofast.eu, στο τηλέφωνο 22699222 ή από τα γραφεία της Eurofast.
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη