2nd Cyprus Energy Forum: Το σημαντικότερο συνέδριο ενέργειας

Η εξωτερική πολιτική της Γαλλίας, της Ρωσίας, του Ισραήλ και της Κύπρου αναφορικά με την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, η δυνατότητα της Κύπρου να καταστεί ενεργειακός κόμβος στην περιοχή, πως μπορεί να γίνει ελκυστικό το φορολογικό σύστημα της Κύπρου προς ανάπτυξη του κλάδου του φυσικού αερίου και κατά πόσο τα μέτρα της Τρόικας θα επηρεάσουν την ανάπτυξη του είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο 2nd Cyprus Energy Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Για πρώτη φορά στην Κύπρο φιλοξενούνται προσωπικότητες παγκοσμίου εμβέλειας με πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο του φυσικού αερίου, όπως ο Marc Partridge, Managing Director and Co – Head of Project & Structured Finance, Gazprombank, Russia, o Chris Shaw, Managing Director, Barclays Oil & Gas Investment Banking και ο Ioannis Papassavvas, Portfolio Manager της Allianz Global Investors, Germany. Μαζί τους ο Alexey Kondrashov, Global Oil and Gas Tax Leader της Ernst & Young, Russia, o Anthony Livanios, CEO, Energy Stream CMG, Greece and Germany, ο Jean-Louis Tertian, Head, Strategic Analysis & Prospective Department, Directorate for Competitive Intelligence, Ministry of Economy, Finance & Industry, France, και ο Peter Kaznacheev, PhD, Managing Partner, Khaznah Strategies, UK & Russia, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin σε θέματα εξωτερικής πολιτικής σε σχέση με την ενέργεια.

Από την Κύπρο, στο συνέδριο αφού θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν οι: Σόλων Κασσίνης, Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, Μιχάλης Σαρρής, σύμβουλος και πρώην Υπουργός Οικονομικών, Δρ Γιώργος Παμπορίδης, Διευθύνον Συνεταίρος της Pamboridis LLC, Δρ Στέλιος Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και ο Γιώργος Παπαναστασίου, Διευθύνον Σύμβουλος της VTT Vasiliko Ltd.

Το φόρουμ απευθύνεται σε εταιρείες ενέργειας και συναφείς οργανισμούς, εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, επενδυτές, φορείς λήψης αποφάσεων, φορείς χάραξης πολιτικής, ρυθμιστικές αρχές, τα πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους κυβερνητικών φορέων, συμβούλους ενέργειας και συναφή αναπτυξιακών έργων, παρόχους τεχνολογίας, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, νομικούς εμπειρογνώμονες, μηχανολογικές και κατασκευαστικές εταιρίες, επιχειρηματίες, διυλιστήρια, ακαδημαϊκά ιδρύματα κλπ. 

Το φόρουμ διοργανώνεται από την ΙΜΗ, είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και στηρίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού. Κύριος χορηγός είναι η EDT Offshore και χορηγοί οι εταιρείες Barclays, Ernst & Young Cyprus Limited, MTN Business και Pamboridis LLC. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό IN Business, το περιοδικό Gold, το Middle East Economic Survey, το Russian Media Wave και η τηλεόραση Sigma.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ. 22505555, φαξ. 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation