Ταμείο Πρ. Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας: Βράβευση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας βραβεύεται ως το Καλύτερο Συνταξιοδοτικό Ταμείο στις μικρές χώρες της Ευρώπης.   

«Είμαστε στην ιδιαίτερα  ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στη δωδέκατη ετήσια διοργάνωση των Βραβείων IPE (Investments and Pension Europe) (www.ipe.com) Ευρωπαϊκών Συνταξιοδοτικών Ταμείων που διεξήχθη στη Κοπεγχάγη στις 29 Νοεμβρίου, το ταμείο μας, το Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας, κέρδισε το πρώτο βραβείο ως το «Καλύτερο Ταμείο Μικρών Χωρών Ευρώπης / Best Pension Fund in the Small Countries».  Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που το Ταμείο μας παίρνει αυτό το βραβείο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.  
Η υποβολή της υποψηφιότητας του ταμείου για τη βράβευση επιλέχθηκε από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, που διορίστηκαν από το περιοδικό IPE.  Στην εκδήλωση, τονίστηκαν τα ακόλουθα στοιχεία ως σημεία κλειδιά της υποβολής της υποψηφιότητας του ταμείου:
•    Υψηλής δομής διαδικασία λήψης αποφάσεων
•    Περαιτέρω επέκταση της κατηγορίας εναλλακτικών επενδύσεων του χαρτοφυλακίου
•    Αυστηρό και ισχυρό πλαίσιο διαλογής διαχειριστών κεφαλαίου   
•    Συνετή επενδυτική διαχείριση για επίτευξη των στόχων του
•    Διατηρεί πρόγραμμα για ενημέρωση των μελών και της κοινής γνώμης όσον αφορά συνταξιοδοτικά θέματα
•    Ταμείο Προνοίας σχεδιασμένο για συμπλήρωση του πρώτου πυλώνα

Το Ταμείο ήταν στα πρώτα τρία ταμεία στην κατηγορία ως το «Καλύτερο Μικρό Συνταξιοδοτικό Ταμείο/ Best Small Pension Fund».  Το βραβείο αυτό είναι για Ταμεία με κεφάλαια κάτω από €1 Billion και στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία απ’ όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην τελετή απονομής, το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Μαρίνο Γιαλελή, Γενικός Διευθυντής του  Ταμείου Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας, ο οποίος κατά την απονομή δήλωσε : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα βραβεία, τα οποία αποτελούν αναγνώριση της σκληρής δουλείας των Μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής, της Διοίκησης και του Προσωπικού του ταμείου μας, είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που αναδεικνυόμαστε το καλύτερο ταμείο σε μικρή ευρωπαϊκή χώρα κάτω από 1 εκ. πληθυσμό και αυτό δείχνει τη σταθερότητα του Ταμείου, όσον αφορά το συνεχή εκσυγχρονισμό του σε όλους τους τομείς».  
Περισσότεροι από 625 προσκεκλημένοι, από την ευρωπαϊκή κοινότητα συνταξιοδοτικών οργανισμών παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων IPE στην Κοπεγχάγη.
«Ευχαριστούμε το Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας για τη συμμετοχή του στα Βραβεία και του δίνουμε  τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις σπουδαίες του επιτυχία» δήλωσε ο  κ. Piers Diacre, εκδότης και ΠΕΔ του IPE.
Το Ταμείο Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας είναι από τους πιο μεγάλους συνταξιοδοτικούς οργανισμούς που λειτουργούν στην Κύπρο με βάση αριθμό Μελών και το πιο μεγάλο Ταμείο του ιδιωτικού τομέα με βάση την αξία του Χαρτοφυλακίου.  Διοικείται από 13 μέλη Διαχειριστικής Επιτροπής οι οποίοι είναι η πιο κάτω:
Πρόεδρος: Άννα Μιχαηλίδη Αταλιώτη, Μέλη: Περικλής Περικλέους, Λευτέρης Γεωργιάδης, Παύλος Θεοχάρους, Ανδρέας Τσόκκος, Ευριπίδης Λοϊζίδης, Μάριος Ιωάννου, Λάκης Παναγίωτου, Νίκος Μιχαηλίδης, Χρυσούλα Παναγιώτου, Ανδρέας Σκίτσας, Λία Κουζαλή, Παναγιώτης Χαραλάμπους.

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου