The Oval: Προχωρούν οι εργασίες

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανέγερσης του μεγαλεπίβολου έργου της Cybarco “The Oval”.

Η ανέγερσή του “The Oval” έχει ήδη ξεκινήσει στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, πλησίον του Ναυτικού Ομίλου, 100 μέτρα από τη θάλασσα. Θα είναι το ψηλότερο εμπορικό κτήριο της Κύπρου, αφού το ύψος του θα φτάνει τα 75 μέτρα. Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η επένδυση θα ξεπεράσει τα €25 εκατομμύρια, που έχουν ήδη εξασφαλιστεί με συμμετοχή ξένων κεφαλαίων από στρατηγικούς επενδυτές, που εγγυούνται την ολοκλήρωση του έργου, η οποία προγραμματίζεται στο τέλος του 2016.

Το έργο είναι σχεδιασμένο από τους παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες Atkins, σε συνεργασία με τα αρχιτεκτονικά γραφεία WKK και Αρμεύτης & Συνεργάτες και αποτελείται από 16 ορόφους. Όλα τα γραφεία θα απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και το εσωτερικό τους μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε επιχείρησης. Στο 14ο και 15ο όροφο βρίσκονται τα Executive Offices, με αποκλειστική πρόσβαση στο ειδικά διαμορφωμένο roof terrace που βρίσκεται στο 16ο όροφο, τα οποία έχουν ήδη πωληθεί. Θα προσφέρονται υπηρεσίες όπως property management, 24ωρη ασφάλεια και ελεγχόμενη είσοδος τόσο στο κτίριο όσο και στα 2 υπόγεια όπου βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης.

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του κατά την παρουσίαση του έργου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος  Αναστασιάδης, κατά την τελετή παρουσίασης του έργου,  το “The Oval” με τον τρόπο του, θα βοηθήσει στην επανεκκίνηση και ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας.

«Ο Όμιλος Λανίτη και οι εταιρίες του είναι γνωστοί για τη διαχρονική προσφορά τους τόσο στην κοινωνία όσο και στην οικονομία του τόπου. H Cybarco είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ανέγερση και ανάπτυξη πρωτοποριακών έργων που ανέκαθεν προσέλκυαν το ενδιαφέρον επενδυτών από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το έργο «The Oval» αποτελεί συνέχεια αυτής της επιτυχημένης πορείας, και στις σημερινές συνθήκες αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Γι’ αυτό και πάλι θέλω να επαναλάβω τα θερμότατα μου συγχαρητήρια και να πω πως ενδεχόμενα, αυτό να είναι και η επανεκκίνηση της οικονομίας».
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ