powered by

Πώς προχωρά ο περιμετρικός αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας (photos)

Έπειτα από αρκετούς μήνες εργασιών καταδεικνύεται πρόοδος στο έργο που αναμένεται να μειώσει αισθητά την κίνηση, η οποία παρατηρείται στην είσοδο της Λευκωσίας.

Η Cyfield, η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου τεσσάρων λωρίδων μήκους 7,5 χιλιομέτρων, δημοσίευσε φωτογραφίες με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών.

Διαβάστε ακόμα: 

Οι οδηγοί καλούνται να κάνουν υπομονή για μερικούς μήνες ακόμα, καθώς η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην είσοδο της πρωτεύουσας υπολογίζεται στο τέλος του 2023.

 

  

Η πρώτη φάση ύψους €60 εκατ. αφορά το τμήμα από την συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου μέχρι την συμβολή του με την Λεωφόρο Στροβόλου - Τσερίου, παρά τη Βιοτεχνική Ζώνη Λακατάμιας.

 

  

Το έργο περιλαμβάνει αυτοκινητόδρομο τεσσάρων λωρίδων μήκους 7,5 χιλιομέτρων, συν δευτερεύοντες δρόμους περίπου 10 χιλιομέτρων, που συνδέουν το υπάρχον δίκτυο.

 

  

Περιλαμβάνει επίσης δύο διασταυρώσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου με τον αυτοκινητόδρομο, μία διασταύρωση στη Βιομηχανική Περιοχή Τσερίου με το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο και ένα κυκλικό κόμβο στη Λεωφόρο Στροβόλου-Τσερίου.

Δειτε Επισης

Μαρία Τσιάκκα: Κουλτούρα πολυφωνίας και συμπερίληψης στην Cyta, όχι απλώς ως σύνθημα αλλά ως πράξη
Ανδρέας Νεοκλέους: Κατακόρυφη αύξηση της ισότιμης συμμετοχής γυναικών στη διευθυντική ομάδα της Cyta
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών