Τα τρία νέα εμπορικά κτίρια της Cyfield στην πρωτεύουσα (pics)

Τρία μοναδικά εμπορικά κτίρια στη Λευκωσία προσφέρει στην αγορά η Cyfield. Πρόκειται για τα έργα The Hill Business Center στη λεωφόρο Αθαλάσσας, το Τ- Capital στην οδό Δασουπόλεως και Βασίλη Μιχαηλίδη και το The Loop στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Τα τρία κτίρια είναι σύγχρονης αρχιτεκτονικής, τελευταίας τεχνολογίας και βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες για γραφειακές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε ακόμα: 

Ειδικότερα το κτίριο The Hill Business Center βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας και αποτελείται από πέντε επίπεδα και δύο υπόγεια, ενώ στο ισόγειο υπάρχουν τρία καταστήματα με ημιόροφο. Το υπόλοιπο κτίριο, με ξεχωριστή είσοδο χώρο υποδοχής και ανελκυστήρα, αποτελείται από πέντε ορόφους. 

 

Το κτίριο Τ- Capital με όνομα εμπνευσμένο από την τοποθεσία και το σχήμα του, βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που θέλουν να στεγάσουν την επιχείρηση τους σε ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το κτίριο αποτελείται από έξι επίπεδα και δύο υπόγεια. Το ισόγειο διαθέτει χώρο υποδοχής και ανελκυστήρα. 


 

 

 Το κτίριο The Loop αποτελείται από 5 επίπεδα και υπόγειο. Στο ισόγειο υπάρχει ένα κατάστημα / γραφείο. Το υπόλοιπο κτίριο, με ξεχωριστή είσοδο χώρο υποδοχής και ανελκυστήρα, αποτελείται από τέσσερις ορόφους.


 

 

Όλα τα κτίρια έχουν άνετους γραφειακούς χώρους, οι οποίοι μπορούν να διατεθούν και ξεχωριστά ανάλογα με τους χώρους που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση.

Επίσης, όλα τα γραφεία διαθέτουν κουζίνα, τουαλέτες και καλυμμένες βεράντες και μπορούν να χωριστούν σε γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους υποδοχής. Τα κτίρια είναι εξοπλισμένα με υπερυψωμένα δάπεδα κατάλληλα για δομημένη καλωδίωση και ειδικά ψευδοτάβανα με σύστημα κλιματισμού. Τα τρία κτίρια έχουν τελευταίας τεχνολογίας προδιαγραφές και θα φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α.

Τα τρία αυτά κτίρια της Cyfield αποτελούν μοναδική επένδυση για επιχειρήσεις που επιθυμούν να στεγαστούν σε σύγχρονα γραφεία με διαχρονική αξία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας