Οι πληροφορίες για την πολυτελή ανάπτυξη στην Γλάδστωνος (photos)

InBusinessNews  29/11/2022 06:50
Οι πληροφορίες για την πολυτελή ανάπτυξη στην Γλάδστωνος (photos)

Οι πληροφορίες για την πολυτελή ανάπτυξη στην Γλάδστωνος (photos)

InBusinessNews  29/11/2022 06:50

Μία πολυτελή οικιστική ανάπτυξη σε ιστορική οδό της Λευκωσίας ετοιμάζει ο όμιλος Rotos.

Το «Coeo Gladstonos Εxclusive Residences», το οποίο ανεγείρεται στην οδό Γλάδστωνος, αναμένεται να αποτελέσει ένα έργο-σήμα κατατεθέν της νέας αρχιτεκτονικής κουλτούρας στο residential housing.

Επαύλεις και διαμερίσματα
Η οικιστική ανάπτυξη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2024, αποτελείται από 26 κατοικίες, ανάμεσά τους επαύλεις και διαμερίσματα, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς για μεγαλύτερες οικιστικές μονάδες.


Διαβάστε ακόμα:

Η δέσμευση έναντι της Κύπρου και πώς βλέπει τη χώρα μας η Ryanair

Οι πληροφορίες για την πολυτελή ανάπτυξη στην Γλάδστωνος (photos)

Το έργο, το οποίο με βάση τη μελέτη εκτίμησης επιπτώσεων στο περιβάλλον που κατατέθηκε στις αρχές του 2022 είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας "Neliada Investments Ltd", βρίσκεται κατά μήκος του Πεδιαίου Ποταμού και δίπλα στο Γραμμικό Πάρκο Λευκωσίας.
 

4388805090433729 image

Για τις ανάγκες του έργου θα δημιουργηθεί ένας κεντρικός πεζόδρομος, που θα ξεκινά από την οδό Γλάδστωνος και θα συναντά το πάρκο του ποταμού, επιτρέποντας ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες προς το πάρκο και το ίδιο το έργο.


Τι θα περιλαμβάνει
Μεταξύ άλλων, η οικιστική ανάπτυξη θα περιλαμβάνει σάουνα και εγκαταστάσεις μασάζ, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, παιδική χαρά, όπως επίσης lobby πλήρους απασχόλησης.

Τόσο οι εξωτερικοί όσο και οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά με διαχρονική προσέγγιση και τα υψηλότερα πρότυπα, ώστε να ανταποκρίνονται και να σέβονται το αρχιτεκτονικό αποτύπωμα και την ταυτότητα της συγκεκριμένης περιοχής. Οι προδιαγραφές δόμησης που δίνονται είναι άριστης ποιότητας με υλικά πολυτελείας.

4388805274675634 image

Το ενεργειακό αποτύπωμα όλου του έργου θα ταξινομηθεί ως ενεργειακής απόδοσης τύπου Α’, με προηγμένο φωτοβολταϊκό ενεργειακό σύστημα.

4388805423660409 image

Όλες οι κατοικίες και τα διαμερίσματα θα παραδοθούν με βάση όλα τα σημερινά αυτοματοποιημένα συστήματα κλιματισμού, φωτισμού, συνδεσιμότητας wi-fi, home cinema και μουσικών συστημάτων.

Συνδέοντας το παρόν με το μέλλον, το έργο επαναφέρει τις αξίες της γειτονιάς, της κοινότητας και της συνύπαρξης με τη φύση, τις οποίες επαναπλαισιώνει μέσα σε μία πολυτελή τοποθεσία, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας