powered by

Λ. Αμβροσίδου: Ο στόχος της Property Gallery την προσεχή πενταετία

«Ο στόχος μας για την προσεχή πενταετία είναι να αναδείξουμε περιοχές του τόπου μας, όπως για παράδειγμα τις γραφικές Πλάτρες, οι οποίες έχουν μεγάλη ιστορική αξία, να επαναφέρουμε τη χαμένη αίγλη τους και να τους ξαναδώσουμε ζωή».

Αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρει η CEO της Property Gallery Λύρα Αμβροσίδου, σημειώνοντας πως αυτή την εποχή στην εταιρεία βρίσκονται εστιασμένοι στο νέο τους έργο, το YOO LIMASSOL by Philippe Starck.

Διαβάστε ακόμα: 

Φούλαραν τα ξενοδοχεία στα ορεινά, σχεδόν γεμάτα και στα παράλια

Δρ. Ν. Κυριακίδης: Σε νέα βάση η παραγωγή πολιτικής στην Κύπρο

Η νέα chic άφιξη στο ξενοδοχείο Napa Suites

Σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business στο πλαίσιο του αφιερώματος «The Women Issue», η κ. Αμβροσίδου συμβουλεύει κάθε γυναίκα που τώρα κτίζει την καριέρα της, να τολμάει, να είναι αφοσιωμένη στους στόχους και τα όνειρά της και να διευρύνει τους ορίζοντές της με κάθε ευκαιρία.

Ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχετε μάθει μέσω της καριέρας σας;

Να θέτω πάντα υψηλούς στόχους και να εστιάζω την ενέργειά μου στην υλοποίησή τους.

Ποιος είναι ο δυσκολότερος ρόλος που κληθήκατε να διαδραματίσετε μέχρι στιγμής και ποια η μεγαλύτερη πρόκληση στην πορεία σας;

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα είναι να συνδυάζω τον ρόλο της μητέρας με αυτόν της εργαζόμενης γυναίκας. Θεωρώ ότι απαιτείται τεράστια θέληση και προσήλωση για να τα ισορροπώ.

Ποια στιγμή της πορείας σας θα χαρακτηρίζατε καθοριστική και πότε αισθανθήκατε περήφανη;

Αισθάνομαι περήφανη καθημερινά, καθώς έχω την ευλογία να έχω μια υπέροχη οικογένεια και στο περιβάλλον μου έχω ανθρώπους που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα.

Πώς συγκρίνετε την σημερινή εποχή και το ρόλο της γυναίκας σε όλα τα επίπεδα (επιχειρηματία, σύζυγος, μητέρα, κτλ) σε σχέση με πριν μια δεκαετία;

Οι γυναίκες στην εποχή μας καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε από τη φύση μας πολυτάλαντες και εφευρίσκουμε εύκολα τρόπους να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας

Ποια συμβουλή θα δίνατε σε μια άλλη γυναίκα η οποία τώρα κτίζει την καριέρα της;

Να τολμάει, να είναι αφοσιωμένη στους στόχους και τα όνειρά της και να διευρύνει τους ορίζοντές της με κάθε ευκαιρία.

Μπορεί τελικά μια γυναίκα να αλλάξει τον κόσμο και πώς;

Κάθε γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της μπορεί να επιφέρει αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές της και ενεργώντας καθοδηγούμενη από το ένστικτό της.

Πού φαντάζεστε τον εαυτό σας τα επόμενα πέντε χρόνια;

Ο στόχος μας για την προσεχή πενταετία είναι  να αναδείξουμε περιοχές του τόπου μας, όπως για παράδειγμα τις γραφικές Πλάτρες, οι οποίες έχουν μεγάλη ιστορική αξία, να επαναφέρουμε τη χαμένη Αίγλη τους και να τους ξαναδώσουμε ζωή.

Εκσυγχρονίζοντας τις υφιστάμενες υποδομές, αναγνωρίζουμε την κοινωνική ευθύνη, αναδεικνύονται ιστορικοί θησαυροί, προσελκύουμε το ενδιαφέρον των ξένων να επισκεφτούν τον τόπο μας και παράλληλα επαναφέρουμε στους ντόπιους την υπερηφάνεια για τον τόπο και την ιστορία τους. Των ντόπιων στα μέρη που κάποτε αγάπησαν.

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό για σας που θα θέλατε να ειπωθεί/αναδειχθεί  βραβεύσεις, φιλανθρωπικό έργο ίσως, ενδεχομένως ενεργή συμμετοχή σε οργανισμούς ή Συνδέσμους ή οτιδήποτε άλλο εσείς θα θέλατε να πείτε);

Αυτή την εποχή είμαστε εστιασμένοι στο νέο μας έργο, το YOO LIMASSOL by Philippe Starck. Νιώθουμε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με διεθνούς φήμης designers, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε να φέρουμε αλλαγές στον τρόπο και την ποιότητα ζωής.

Καταφέραμε να βάλουμε τη Λεμεσό μας στον παγκόσμιο χάρτη, καθώς θα αποκτάει τεράστια φήμη. Πετύχαμε να κερδίσουμε την προσοχή του παγκοσμίου φήμης Designer, ο οποίος αφοσιώθηκε με αγάπη και σεβασμό και μπόρεσε να αναγνωρίσει και να μετατρέψει τον πολιτισμικό κώδικα της Κύπρου στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

  • Μοιράζεται μαζί μας το quote: «Για καθετί που θέλω να υλοποιήσω, η ερώτηση δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με σταματήσει από το να το κάνω!»

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια ΕΒΕ Αμμοχώστου για την ανάπλαση του Ποταμού Λιοπετρίου-Βλέπει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις
Nerofarm Properties: «Καμιά επίδραση στα Ενετικά Τείχη από το CITADEL-Το Τμήμα Αρχαιοτήτων αρνείται συνάντηση»
Ανακαλύψτε το σπίτι των ονείρων σας σε Λεμεσό και Πάφο με τη βοήθεια της Altia
Στο δυναμικό της Consulco ο Χριστόφορος Κιττένης-Αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της London Credit
Αυξημένο ενδιαφέρον για το σχέδιο πολεοδομικής αμνηστίας-Παράταση τριών μηνών
H Gordian παρουσιάζει εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην παλιά πόλη της Λευκωσίας
Ήπια άνοδος στα ακίνητα-Οι πωλήσεις σε κάθε πόλη και το άλμα της Λάρνακας
Σε πορεία επιβράδυνσης η αυξητική τάση στις τιμές της αγοράς κατοικιών-Η εικόνα της ΚΤΚ ανά επαρχία
Πρώτη συλλογή 2025 με διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές από την Altamira Real Estate
«Κατεδαφίστηκαν» οι άδειες οικοδομής τον Οκτώβριο, αλλά μικρή αύξηση στο δεκάμηνο του 2024