Altamira: Επαύλεις από €116.000 σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των Κυπρίων για αγορά παραθεριστικής κατοικίας, δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό. Ολοένα και περισσότεροι αναζητούν στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς μακριά από τις πολύβουες αστικές περιοχές, για αυτό και η Altamira Real Estate παρουσιάζει οκτώ μοναδικές οικιστικές προτάσεις σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές της επαρχίας Πάφου.

 

Τα ακίνητα εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, διατίθενται σε τιμές που αρχίζουν από €116.000 και βρίσκονται σε περιοχές που διαχρονικά προσελκύουν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών. Θεωρούνται ιδανικά για χρήση ως εξοχική κατοικία, τόσο για σκοπούς ιδιοκατοίκησης, όσο και βραχυπρόθεσμης ή/και μακροπρόθεσμης ενοικίασης μέσω γνωστών διαδικτυακών πλατφορμών, όπως το AirBnB και το Booking.

Διαβάστε ακόμα: 

Τριετία Πανίκου Νικολάου: Έργα και ημέρες 

Farah Shammas: Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισα 

Canyon: Η νέα οικιστική ανάπτυξη 34 μονάδων στη Λεμεσό (pics) 

 

Οι κατοικίες προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της επαρχίας, ενώ βρίσκονται σε περιοχές με όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις. Πρόσθετο πλεονέκτημα και των οκτώ κατοικιών είναι το γεγονός ότι εξαιρούνται της καταβολής Φ.Π.Α..

 

Διώροφες επαύλεις με πισίνα στην περιοχή “Secret Valley Golf Course”

 

Στην κοινότητα Κουκλιών το ενδιαφέρον κεντρίζουν δύο ετοιμοπαράδοτες επαύλεις με μεγάλη πισίνα, που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €320.000 έκαστη.

 

 
Οι κατοικίες βρίσκονται στην περιοχή Secret Valley Golf Course, σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από πολυτελείς επαύλεις, ενώ απέχουν μόλις μερικά λεπτά από την Πέτρα του Ρωμιού, καθώς και τον αερολιμένα Πάφου. Διαθέτουν άνετους και λειτουργικούς χώρους, ενώ αποτελούνται από σαλόνι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνια, μεγάλη αυλή και βεράντες.

 

 

Μοναδικές ευκαιρίες σε Πέγεια και Χλώρακα

 

Στην τουριστική περιοχή της Πέγειας, κοντά στη δημοφιλή παραλία Coral Bay και τις Θαλασσινές Σπηλιές, πωλούνται δύο διώροφες επαύλεις με πισίνα στην τιμή των €400.000 και €420.000 αντίστοιχα.

 

Η πρώτη κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 170 τ.μ. και βεραντών 71 τ.μ., ενώ αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, αποθήκη, μπάνια και μεγάλη αυλή. Ισχυρό πλεονέκτημά της αποτελεί το γεγονός ότι απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Όσον αφορά τη δεύτερη κατοικία, αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Queens Paradise» και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνια, χώρο στάθμευσης και μεγάλη αυλή. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 140 τ.μ. και βεραντών 77 τ.μ..

 

Επιπλέον, στην κοινότητα Χλώρακας, κοντά στο «Leonardo Laura Beach Hotel», εντοπίζεται διώροφη μεζονέτα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €116.000. Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς το παραλιακό μέτωπο και την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 98 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €350/μήνα με απόδοση 3.6%.

 

 

Κατοικίες που ξεχωρίζουν στην καταπράσινη ορεινή Πάφο

 

Στο γραφικό χωριό Λυσός στην ορεινή Πάφο, εντοπίζονται δύο μεζονέτες δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, οι οποίες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €180.000 και €190.000 αντίστοιχα. Έχουν εμβαδόν 140 τ.μ. και 155 τ.μ., ενώ διαθέτουν ευρύχωρες βεράντες και όμορφα διαμορφωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για πολυμελείς οικογένειες ή μεγάλες παρέες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μία εκ των δύο κατοικιών διαθέτει μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με πισίνα και βοηθητικό κτήριο. Τα ακίνητα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τις παραλίες και την τουριστική περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, ενώ είναι κοντά στο γνωστό ξενοδοχείο Paradisos Hills Hotel & Retreat, τα όμορφα χωριά της επαρχίας, καθώς επίσης σε μονοπάτια της φύσης και καταρράχτες.

 

Στην κοινότητα Χόλη, ξεχωρίζει ισόγεια προκατασκευασμένη κατοικία που διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €175.000. Η κατοικία, έκτασης 100 τ.μ., βρίσκεται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ψησταριά και αυλή.

 

Τέλος, στην Αναρίτα, σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας και σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, διατίθεται στην τιμή των €130.000, μεζονέτα δύο υπνοδωματίων, κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, ξενώνα, τουαλέτα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια και έχει εμβαδόν 89 τ.μ.. Το εμβαδόν των καλυμμένων βεραντών είναι στα 6 τ.μ. και 12 τ.μ. των ακάλυπτων βεραντών.

 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας