Μπήκαμε στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας

Το πρώτο high rise κτήριο της πρωτεύουσας δεσπόζει στη λεωφόρο Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σε ύψος 135 μέτρων, ο πολυτελής ουρανοξύστης 360, έμπνευσης του ιδρυτή του Ομίλου Cyfield, Κυριάκου Χρυσοχού, προσφέρει θέα 360 μοιρών στην πρωτεύουσα.

Πανοραμική θέα 360 μοιρών

Το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας, το οποίο αποτελεί στολίδι για τον ουρανό της πρωτεύουσας, διαθέτει 34 ορόφους.

Διαβάστε ακόμα: 

Παίρνει μπρος για τα καλά η βιομηχανία της διοργάνωσης εκδηλώσεων 

Η… ρότα της ακτοπλοϊκής με Ελλάδα και το μήνυμα Δημητριάδη 

H IDEAL Holdings εξαγοράζει την Netbull ΕΠΕ 

Fahrenheit Bakery: Με προζύμι από το Σαν Φρανσίσκο

Το ελλειπτικό σχήμα του κτηρίου επιτρέπει πανοραμική θέα, προσφέρει ξεχωριστές λειτουργίες χώρου, με τα διαμερίσματα να επωφελούνται από το φως του ήλιου και τον καθαρό αέρα.

Μετά την ανάσταση της λεωφόρου Μακαρίου και την κάθοδο γνωστών brands του λιανεμπορίου και της εστίασης, το 360 έρχεται να εμπλουτίσει το εμπορικό και οικιστικό προϊόν της πρωτεύουσας, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της πόλης.

Το πολυτελές ψηλό κτήριο αποτελεί πόλο έλξης για αγοραστές και επισκέπτες, καθώς και κίνητρο για επενδύσεις τόσο από Κύπριους όσο και από ξένους.

Σχεδιασμός υπεροχής

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design του 360. Η σχεδιαστική γλώσσα των οικιστικών μονάδων επεκτείνεται σε μεμονωμένα lobbies σε κάθε επίπεδο, με τη χρήση πλούσιων υλικών, όπως δάπεδα από μάρμαρο από Ιταλία και Ελλάδα, αλλά και επένδυση από καρυδιά.

Ένα από τα κομβικά σημεία του ψηλότερου ουρανοξύστη της Λευκωσίας είναι ο 10ος όροφος, ο οποίος έχει διαμορφωθεί για αποκλειστική χρήση από τους ενοίκους.

Ο 10ος όροφος περιλαμβάνει γυμναστήριο, σάουνα και ατμόλουτρο με επενδύσεις στους τοίχους από μάρμαρα πολυτέλειας.

Η πισίνα, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όροφο, φέρει επένδυση από διπλό αμμοβολισμένο μάρμαρο (sandblasted marble), ενώ διαθέτει ένα διαφανές άκρο προς τον ορίζοντα της πόλης, γεγονός που επιτρέπει στους λουόμενους να θαυμάσουν τη θέα της πόλης.

Ο χώρος της πισίνας διαθέτει ειδικό ξύλινο πάτωμα και τοίχους High Pressure Laminate (HPL).

Σε πλήρη σύνδεση και συνάρτηση με τον περιβάλλοντα χώρο, το κτήριο διαθέτει γυάλινη πρόσοψη, η οποία συνδέει τους εσωτερικούς τοίχους με τη φυσική ομορφιά του νησιού.

Η εμπειρία του 360

Οι ένοικοι του 360 απολαμβάνουν μία μοναδική εμπειρία και ένα ιδιαίτερο lifestyle στα διαμερίσματα του κτηρίου.

Προσφέροντας αίσθηση υψηλής ασφάλειας και πολυτέλειας, οι ένοικοι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το εκλεπτυσμένο και άνετο περιβάλλον των πολυτελών διαμερισμάτων.

Ο φωτισμός του κτηρίου έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις, ενώ οι χρωματισμοί είναι εμπνευσμένοι από τα τείχη της πόλης.

Με μια πανοραμική θέα 360 μοιρών, το πολυώροφο κτήριο προσφέρει ένα νέο, σύγχρονο τρόπο ζωής, αποδεικνύοντας ότι ο χώρος όπου ζεις είναι μέρος ενός πολυτελέστατου ξενοδοχείου.

Κάθε κατοικία δημιουργεί στον ιδιοκτήτη της την επιθυμία και την προσμονή της επιστροφής, με όλα τα προνόμια και την πολυτέλεια.

Ασφαλής και ποιοτική επένδυση

Για μία ελκυστική επένδυση στην καρδιά της Λευκωσίας, στη λεωφόρο Μακαρίου, σε μία περιοχή με σταθερή αξία, οι εν δυνάμει αγοραστές του 360 καλούνται να θαυμάσουν από κοντά όλα τα διαθέσιμα διαμερίσματα.

Η αξιόπιστη και ανθεκτική κατασκευή του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας , με την υψηλή ποιότητα υλικών, η πολυτέλεια, η άνεση και ο αναβαθμισμένος σύγχρονος τρόπος ζωής στο κέντρο της πόλης αποτελούν τα εχέγγυα για μία ασφαλή και έξυπνη επένδυση, μια αγορά κατοικίας που θα αποφέρει κέρδος μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/landmarks/360-nicosia/ ή επισκεφθείτε τη σελίδα της Cyfield στο Facebook https://www.facebook.com/360nicosia και το Instagram https://www.instagram.com/360_nicosia.

 

 

 

Δειτε Επισης

Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι