Πολυτελής έπαυλη στη Λευκωσία ψάχνει αγοραστή (photos)

InBusinessNews  29/03/2022 07:45
Πολυτελής έπαυλη στη Λευκωσία ψάχνει αγοραστή (photos)

Πολυτελής έπαυλη στη Λευκωσία ψάχνει αγοραστή (photos)

InBusinessNews  29/03/2022 07:45

Πολυτελής έπαυλη δύο ορόφων που έχει ανεγερθεί σε γη 6,733 τ.μ. βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο της APS και πωλείται μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

hm

Το ακίνητο, το οποίο χτίστηκε περίπου το 2010, βρίσκεται στον Δήμο Λατσιών, στην οδό Ηρώων, 450 μέτρα νότια του Πάρκου Αθαλάσσας και περίπου ένα χιλιόμετρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το The Mall of Cyprus.


Διαβάστε ακόμα:

Τα top 10+ προϊόντα που εισάγουμε από Ρωσία και Ουκρανία

Μείωση παραγωγής και ελλείψεις ταλαιπωρούν την αυτοκινητοβιομηχανία

Trilogy: Νέο γραφείο πωλήσεων από την Cybarco

Οι εταιρείες και τα αποθέματα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ

hm

 

hm

Το αρχοντικό κατασκευάστηκε εντός τεσσάρων γειτονικών οικοπέδων. Αποτελείται από χωλ, σαλόνι, τραπεζαρία, δεύτερη βοηθητική τραπεζαρία, χώρο μελέτης, κουζίνα, πλυσταριό, κελάρι, WC και WC για το προσωπικό στο ισόγειο.

hm

 
hm

Μεταξύ άλλων, διαθέτει ανελκυστήρα, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα και φωτοβολταϊκά.

hm

 
hm

Συγκεκριμένα ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, όλα en-suite, με το κυρίως να έχει τζακούζι και ντουλάπα και γυμναστήριο.

hm

Το υπόγειο αποτελείται από δωμάτιο προσωπικού, κουζίνα, WC με ντουζιέρα, αίθουσα home cinema, τραπεζαρία, αποθήκη, γυμναστήριο, κάβα και λεβητοστάσιο.

hm

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει βοηθητικό χώρο, χώρο μπάρμπεκιου, πισίνα, κήπο και στεγασμένο χώρο στάθμευσης για τέσσερα αυτοκίνητα. Ο βοηθητικός χώρος αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, WC και ντουζιέρα στο ισόγειο.

hm

 
hm

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι περίπου 696 τ.μ., το υπόγειο περίπου 270 τ.μ., οι σκεπαστές βεράντες περίπου 281 τ.μ., ο βοηθητικός χώρος περίπου 93 τ.μ. και ο στεγασμένος χώρος στάθμευσης περίπου 97 τ.μ..

hm

 
hm

 
hm

 
hm

 
hm

 
hm

 
hm

 
hm

 
hm

 
hm

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας