Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Trilogy: Νέο γραφείο πωλήσεων από την Cybarco (Δείτε βίντεο)

Διανύοντας την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Trilogy, το γραφείο πωλήσεων της Cybarco στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, μεταφέρθηκε στο κτίριο δίπλα από το East Tower. H μετακίνηση αυτή στα 50 μέτρα από την προηγούμενη του τοποθεσία, έγινε για να διευκολυνθεί η διεκπεραίωση των εργασιών του Public Plaza που θα βρίσκεται στην είσοδο του έργου.

 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Cybarco Development Ltd, Γιώργος Γεωργίου, αναφέρθηκε σε αυτή τη αλλαγή ως ένα σημαντικό βήμα ως προς την πρόοδο του έργου: «Η μετακόμιση στο νέο γραφείο πωλήσεων είναι μια σαφής ένδειξη ότι πλησιάζει η παράδοση των δύο μπροστινών πύργων και η λειτουργία του Public Plaza. Παρά τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών, η  ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Trilogy συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, προσελκύοντας αγοραστές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Σχεδόν όλα τα γραφεία έχουν πωληθεί και θα στεγάσουν εταιρείες διεθνούς εμβέλειας περί τα τέλη του έτους.  Παράλληλα, έχει πωληθεί πάνω από το 70% των διαμερισμάτων σε West Tower και East Tower, οι πωλήσεις και κρατήσεις των οποίων έχουν ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον μοναδικό προορισμό διαβίωσης-εργασίας-διασκέδασης (live-work-play) που δημιουργούμε».

Στο νέο γραφείο πωλήσεων, η έμπειρη ομάδα της Cybarco είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων τόσο για τη διεξαγωγή ιδιωτικών ξεναγήσεων στα εντυπωσιακά show apartments στο East Tower, όσο και για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία και τα εμβληματικά της έργα.

Η Cybarco, μέλος του Ομίλου Λανίτη, έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945 και βρίσκεται πίσω από έργα-ορόσημα όπως το Trilogy Limassol Seafront, τη Μαρίνα Λεμεσού, το Limassol Greens, το Akamas Bay Villas και τα Aktea Residences. Εντός του έτους αναμένεται και η παρουσίαση ενός νέου έργου στη Λευκωσία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cybarco.com για να ανακαλύψτε τις ξεχωριστές αναπτύξεις της Cybarco.

 

 

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ